Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב נכנסתי לרכב ושתי הנורות הראשיות שלי לא עבדו (הן עבדו שעתיים קודם לכן).

מכיוון שלא נראה לי הגיוני ששתיהן ישרפו בבת אחת, אני חושד בפיוז.

הנורות האחרות ברכב עובדות - אורות גבוהים, אורות קטנים, איתות, ברקס.

האם יש פיוז נפרד לכל סוג מנורה?

ניסיתי למצוא את מספר הפיוז הרלוונטי ומיקומו ברשת אבל ללא הצלחה.

מישהו מכיר ויכול לעזור?

האם ניתן לקנות פיוזים ב-ACE (המקום היחיד שאולי עוד יהיה פתוח כשאחזור הביתה)?

פורסם

קודם כול בהחלט ייתכן ששתי המנורות נשרפו בהפרש זמנים קטן ולא שמת לב קודם לכן שרק מנורה אחת נשרפה.

בדרך כלל קיים פיוז נפרד לצד ימין/צד שמאל בעל ערך נקוב של 10A ולפעמים גם פיוז נוסף של 20A. אני מציע לך לבדוק בספר הרכב את מיקום הפיוז וערכו.

ניתן לרכוש פיוזים כאלה ב-ACE אבל לפני הכול בדוק גם את המנורות.

איזה כייף לי :)

פורסם

בבית פיוזים יש בד"כ סקיצה של הפיוזים עם תיאור.

חפש שם

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אכן, בגלל זה רשמתי בד"כ :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בפוקוס הזו ממש פשוט להחליף נורות קדמיות אז זה יהיה יותר מהיר אפילו מאשר לחפש פיוז לא תקין, לדעתי. מספיק שתחליף אחת ואם היא תחזור לדלוק תדע היכן הבעיה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...