Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה אני חדש פה, אז קודם כל רציתי להגיד שלום ותודה מראש על העזרה.

יש לי סיאט איביזה 2012, לפני כמה ימים עשיתי טיפול והחלפתי את הבלמים, מאותו יום פחות או יותר שמתי לב שהמזגן הפסיק לקרר, החום עובד מעולה והמזגן גם הוא עובד טוב רק כשאני מעביר למצב של קור הוא מוציא אוויר רגיל במקום אוויר מקורר.

אני בספק אם יש קשר בין הטיפול בבלמים לבין המזגן יכול להיות סתם צירוף מקרים אבל רציתי לדעת כי הבנתי שיש גם איזשהו צ'יפ קטן שמשפיע על הקירור שיכול להיות שפשוט גמר את חלקו ואפשר להחליף רק אותו או משהו כזה.

בקיצור, אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל כרגע, אני חייב להבין מה גרם לזה ואיך לתקן את הבעיה הזאת.

תודה רבה רבה מראש, יותם.

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב שלך קיימת מערכת מיזוג עם בקרת אקלים ממוחשבת .

כדי להתחיל בדיקה יש צורך לחבר למחשב מתאים ולראות אם יש תקלות

כמובן גם לבדוק את מצב הגז במערכת .

אם תרצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...