Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני רוצה שלג, מתי ואיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יליד 89 ובחיים לא ראיתי שלג, באתי מאוקראינה המושלגת בגיל שנה וכשחזרתי לבקר את המשפחה בגיל 14 היה חום איימים.

כנראה ששלג בחו"ל בזמן הקרוב אני לא אפגוש, אז נתפשר בארץ, השאלה מתי ואיפה? ואיך?

כל רעיון יתקבל בברכה.. אני לא לבד במערכה וחברים יצטרפו אלי, אפשר חרמון ואפשר אפילו איזה צימר במושב\קיבוץ צפוני, לקחת אותו בול בזמן שאמור להיות שלג (אולי ניקח גם את הבת זוג שגם לא ראתה)

אשמח לכל הצעה!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לחלופין מוסקבה :) עלות טיסה של 260 דולר (סוף דצמבר תחילת ינואר) הלוך ושוב הופך את זה ללא כזה יקר כמו שנראה.

ועם כול הנפילה של הרובל אתה גם תוכל לעשות קניות בחצי/רבע ממחיר הארץ.

בהתחשב במחיר הצימרים בארץ אתה בכיף יכול לצאת עוד בזול יותר.

עשיתי את זה שנה שעברה 12 יום לא כולל מגורים יצא 1200 דולר, שזה כולל מלא מסעדות/קניות/פאבים/מסיבות ועוד מלא שטויות.

בדיוק עוד כמה ימים אני מזמין כרטיס שוב :)

אודי A4

דימה.

פורסם

לא משנה לאן תרצה ללכת כתושב הצפון הרחוק ברגע שתשמע על זה כבר בחדשות חצי מדינה שם אז אני לא ממליץ

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

פקיעין מקום יפה, קצת רחוק מהחרמון אבל סיכוי גדול לשלג, הבעיה שלא תדע בדיוק מתי רק יום לפני בערך, ואז הסיכוי שפנוי קטן

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

סליחה על הבורות בעיניין.. אבל איך זה עובד? אין איזה תקופה מסויימת שיורד שם פשוט שלג? נגיד שבועיים רצוף או משהו כזה? או שזה יום יכול לבוא ויום לא?

פורסם

וגם הסיכוי לדקירה מערבי גדול. אחלה חופשה!

בכל אופן, הייתי ממליץ לטוס למדינת מזרח אירופה כלשהי זולה. יעלה יותר, אבל החוויה תהיה אדירה.

פורסם

דובר רוסית?

טוס לאוקראינה. זה לא הרבה יותר יקר מצימר בארץ אבל עם סיכוי הרבה יותר גדול לראות שלג.

בקיצור, מה ש Ave אמר בהודעה מס' 4. טיסות לאוקראינה זולות יותר.

• תוכן חדש...