Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונג קונג לשבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס במסגרת העבודה לשבוע להונג קונג עם עוד מישהו, העסקים בתאכלס יקחו יומיים בלחץ אז יש כמה ימים להתפנן, מה יש לעשות שם במחינת חיי לילה, בחורות, פוקר? אם יש מישהו שיודע שיצור איתי קשר אפילו בפרטי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

נסעת עם חברה - לא נחשב

אני מחפש מה אפשר לעשות מי שטס בשביל להתפרק כמו שצריך איזה יומיים שלוש

פורסם

ברים\מועדונים- יש את DRAGON-I שזה המועדון הכי מוכר ונחשב בהונג קונג, המון דוגמנים\דוגמניות ואוירה טובה, אין מה להגיע לשם לפני 1 בלילה בסופ"ש, הכי מומלץ ליל שבת.

מול המועדון הזה תמצאו את TAZMANIA BALL ROOM שגם זה מועדון נחשב, יש בו אפילו איזה 2-3 שולחנות סנוקר, אוירה טובה החל מאיזור 10-11 בלילה.

שני המועדונים האלה נמצאים ברחוב הוליווד שלאורכו תוכלו למצוא הרבה ברים ודנס ברים, בלילות שישי-שבת האיזור תוסס מאוד.

ממש מתחת לטזמניה יש את איזור lan kwai fong שציינתי קודם, זה גם איזור בילויים מרכזי ותוסס בכל לילות השבוע ובסופ"ש במיוחד.

זה מה שרלוונטי עבורך מבחינת חיי לילה ובחורות.

בנוסף יש את איזור ה-SOHO ששם יש גם הרבה ברים נחמדים.

בימי הרווקות שלי הסיבוב הקבוע שלי היה דרינק ב-SOLAS שממוקם מתחת לדרגון איי, משם עולים לדרגון איי באיזור 00:30-1:00 (אין מה לעשות שם מוקדם יותר), אחרי איזה שעה וחצי שעתיים חיתוך ל-DROP שזה מועדון פיק אפ נחמד מאוד.

איך מגיעים לשם?

עלה למונית, תגיד לנהג שיקח אותך למלון LKF ברחוב HOLLYWOOD.

כשתגיע לשם אתה תראה מעבר לכביש את SOLAS, מעליו DRAGON I ובמלון עצמו יש את TAZMANIA.

הדרופ מרחק 7 דקות הליכה, תשאל ויכוונו אותך.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם כבר בהונג קונג עסקינן.

גיסי הגיע הלילה להונג קונג במסגרת עבודתו, האם אפשר לשלב את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?584577-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-10-quot-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%92

עם הנסיעה?

יש המלצה למקום שבו ניתן לרכוש במחירים או בסיילים של סוף שנה (שמגיע אוטוטו) ?

פורסם

עבור מי שרוצה לרכוש מוצרים אלקטרוניים אני תמיד ממליץ על רשת FORTRESS, יש להם סניפים רבים, מחירים לא רעים ואמינות מצויינת (בניגוד למקומות אחרים שאולי זולים יותר אבל פחות אמינים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תוכל להמליץ על מקום טוב לרכישת Rolex ? הבנתי שמחירי השעונים שלהם בהונג קונג נמוכים יותר משאר העולם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
עבור מי שרוצה לרכוש מוצרים אלקטרוניים אני תמיד ממליץ על רשת FORTRESS, יש להם סניפים רבים, מחירים לא רעים ואמינות מצויינת (בניגוד למקומות אחרים שאולי זולים יותר אבל פחות אמינים).

יא בן אדם, לא יכולת להגיד שאסור להיכנס להונג קונג עם שוקר, יומיים בתחנה ועכשיו אני בבית משפט. תבוא להגיד שלום

פורסם

נסענו כל החבר'ה לשנזן ליום לקניון ענק שהוא כמו איביי בנוי, אחד מהשטויות שקניתי היה פנס שוקר כמו שיש בארץ (בכמויות) כי שלי הקודם התקלקל (אני משתמש בו ברפת זה מצוין הוא די חלש) מפה לשם מסתבר שבהןנג קונג זה נחשב mini gun

• תוכן חדש...