Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש למישהו מסור עגול להשאיל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. אני צריך לנסר פלטת MDF לכמה חלקים. יש למישהו מסור עגול להשאיל לי או לחילופין יוכל לנסר אם אביא את הפלטה אליו? רצוי במרחק נסיעה סביר מיבנה.

פורסם

נתניה זה אפילו יותר רחוק (למרות שיש סיכוי גדול יותר שזה יהיה "על הדרך" לאנשהו). נראה שאאלץ לחפש נגריה שתסכים לנסר תמורת סכום סמלי.

פורסם

רק שתדע שיש שם חבר'ה עם ציוד לא פחות טוב מנגריה ועודים דברים מהממים. ואפילו יזמינו אותו לבצע זאת בחינם או בסכום סימלי ביותר.

באמת יש בעיות עם האתר בימים האחרונים.

פורסם
יש שם בעיות בימים האחרונים..אם חשיבות הדיוק חשובה כדאי ללכת לנגריה עם ציוד מדוייק יותר

דיוק מבחינת מידות לא כל כך חשוב, אבל אני צריך חיתוך מספיק ישר כדי שאוכל לחבר חלקים זה לזה למשל כך |_. לכן החיפוש אחר מסור דיסק, אחרת הייתי מסתפק במסור אנכי שאין בעיה להשיג.

תודה למי שהמליץ על האתר הנ"ל. אכן לא עובד כרגע אך אמשיך לנסות.

• תוכן חדש...