Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, יש ברשותי סיאט איביזה שנת 2012.

הרכב כרגע על 50K קילומטר, ובמד טיפולים שמופיע הלוח מחוונים זה מופיע שעוד 5000 קילומטר צריך טיפול.

הרכב עבר עד כה טיפול קטן, ואז טיפול בינוני והטיפול האחרון שוב טיפול קטן.

לפי מה שהבנתי השלב הבא זהו טיפול גדול, השאלה שלי היא - מה הוא כולל? מה העלות של הטיפול הזה?

תודה!

פורסם

שמן

פילטר שמן

פילטר אויר

פילטר מזגן

פלאגים

נוזל ברקס [ אם לא הוחלף בשנתיים האחרונות ]

לגבי מחירים, אם אתה קונה לבד אז תתקשר לחנויות חלפים ותברר, פה בפורום יש את "אבי חלקי חילוף" שהוא מאוד מומלץ ואת "Apex Motors"

אם אתה הולך למוסך זה יעלה הרבה יותר, תתקשר לברר הצעות מחירים מכמה מוסכים ותוודא שמדובר על חלקים איכותיים.

פורסם

בעקרון עד כה טופל הרכב במוסך מורשה היבואן של צ׳מפיון מוטורס, שידוע שהם שוחטים.

בנוגע לפלאגים - הפלאגים הוחלפו לפני חודשיים בגלל בעיה שהייתה בחוטי הצתה אז הוחלף גם כוהל הצתה ופלאגים.

פילטר מזגן החלפתי אחרי גל האובך שהיה גם לפני חודש פלוס מינוס.

אם אני מגיע עם רכיבים שקניתי באופן פרטי למוסך מורשה הם מחליפים? או שאני מחוייב לקנות מהם? ואם אתם שואלים למה אני מטפל במורשה אז זה כדי שכשאני אמכור את הרכב אוכל להגיד שטופל רק במורשה, אני יודע שזה בלוף ולפעמים המורשה פחות מקצועי ממוסכים פרטיים, אבל לצערי לא כולם מסתכלים על זה ככה.

פורסם (נערך)

מוסכי היבואן מבדיקה של מספר מוסכים מחזיקים שמנים זולים סונול eurol וכו' וחובבנים כדוגמאת מוסך העוגן נתניה לא ידעו או לא רצו להגיד לי באיזה מותג הם משתמשים - אני באתי עם שמן שלי castrol edge אמנם עשו פרצופים אבל מילאו כמו גדולים , פילטר שמן עולה בסביבות 140 שח לרכב שלך ועדיף שתשים מקורי או oem כדוגמאת mann פילטר אוויר מומלץ מקורי, אך אין בעיה לשים תחליפי סביבות 200 למקורי 120 לתחליפי אם הרכב לא באחריות תתרחק ממוסך היבואן

עריכה אחרונה על ידי dimblaster

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...