Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות פעם בשבוע מישהו מעלה שאלה על קבלים.

וכבר נאמר שהקבל לא מתקן מערכת חשמל לקויה אלא להפך.

לאחר קצת מחשבה בנושא עולה בי תהיה כזו, אם זה כל למה שלא נקנה במקום הקבל (400-1000 שקל), מצבר לפריקה מהירה, שנועד למערכות, נמקם אותו בבגג' והוא יפצה על מפלי המתח ולא רק, הוא גם יאריך את זמן השמיעה, כאשר המנוע כבוי.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. :-)

פורסם

לפני איזה שנתיים או שלוש שהרכבתי את המערכת הראשונה שלי התעניינתי בנושא ...

לא ידעתי מה זה המצבר פריקה מהירה הזאת ותאמת אני עדיין לא נתקלתי בדבר כזה אבל אז חשבתי על לשים עוד מצבר בבגא'ז וזה לא פשוט כמו שזה נשמע... כי צריך לדאוג לו לטעינה ואני לא ממש זוכר למה אבל אמרו לי שבשביל לחבר אותו הוא צריך להיות זהה למצבר שיש לך באוטו אני ממש לא זוכר למה אבל זה לא פשוט לחבר עוד מצבר בסופו של דבר יוצא יותר משתלם קנות קבל...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
מה המחיר של מצבר כזה ?

ראיתי בחוברות של רוקפורד שיש להם לא מעט מצברים כאלה...

רן גם לך יש מצבר בבגאז לא ?

כן לי יש גם מצבר בבגג' וגם קבל, שניהם נועדו גם לספק זרם קבוע למחשב ולמגברים.

לגבי מה שבאס אמר, קבל מפצה רק על נפילות של עשיריות שניה ולא יותר, מצבר יכול לפצות על דקות.

פורסם

המצברים זהים??

המערכת מחוברת למצבר שבבגאז ??

אין הרצת חיווט למצבר במקדימה.?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

המצברים לא זהים, יש לי 2 כבלים של 4G שרצים למצבר.

היה לי מצבר בבגג' של 65A ושל הרכב הוא 56A, מה שכן אני חושב להביא מצבר לפריקה מהירה.

פורסם

הבעיה במצבר פריקה הוא הטעינה שלו שלוקחת יותר זמן ממצבר רגיל.

צריך להתאים את כלל המערכת חשמל לנ"ל. משמע אלטרנטור חזק יותר זאת בכדי למנוע בלאי מאוד מואץ שיגרם לנ"ל בתצורה רגילה (טעינה של המערכת באופן מאוד אינטנסיבי).

דוג' לאחד ממוצרי L AUDIO שדיי מתעסקים בתחום הרבה... (תחום הציוד הכללי למערכות אודיו)

http://www.lightningaudio.com/2004/products/product.asp?prodID=317

הצבר הזה הוא 50A שעה. עם יכולת פריקה מהירה.

פורסם

אל תתפסו אותי במילה, אבל אם אינני טועה, מצבר בעל פריקה מהירה אינו יכול לשמש כקבל.

קבל כמובן, אם שכחנו, מפצה על מפל המתח של האורות ברכבנו ... ומונע את היבהוב האורות המעיק.

מצבר נוסף, לא מספק חשמל לרכבנו, ולכן מצבר בעל יכולות מרשימות לא יגרום לאספקת החשמל ברכבנו לעלות,

מצבר נוסף יגרום נטל נוסף לאלטרנטור שלנו....

אז אם אין לנו אלטרנטור בריא, לא ממש נהנה מיכולתיו.. -אינני חושב- שנתגבר על בעית היבהובי האורות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כשהאוטו מותנע האלטרנטור מספק את החשמל...

תוסיפו עוד בטרייה - עומס נוסף על האלטרנטור.

בטרייה שנייה תעזור רק במקרה והאוטו כבוי ונירצה לשמוע למערכת למשך יותר זמן.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
אל תתפסו אותי במילה, אבל אם אינני טועה, מצבר בעל פריקה מהירה אינו יכול לשמש כקבל.

קבל כמובן, אם שכחנו, מפצה על מפל המתח של האורות ברכבנו ... ומונע את היבהוב האורות המעיק.

מצבר נוסף, לא מספק חשמל לרכבנו, ולכן מצבר בעל יכולות מרשימות לא יגרום לאספקת החשמל ברכבנו לעלות,

מצבר נוסף יגרום נטל נוסף לאלטרנטור שלנו....

אז אם אין לנו אלטרנטור בריא, לא ממש נהנה מיכולתיו.. -אינני חושב- שנתגבר על בעית היבהובי האורות.

לא לשם כך מישתמשים בקבל

או לי בין היתר זה עוזר לאורות אבל לא לזה הוא נועד

הוא נועד לפצות על חוסר מתח למערכת

לרוב זה מיתבטא בשמיעה חלשה יותר של באסים רציפים (באס בסופו של דבר הוא הצרכן הגדול ביותר..)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi ממש ממש לא, תקרא את התרד בנושא קבלים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...