Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר ברור מעמיק יתגלה שנשרף הראש מנוע ברכב.

בעל המוסך טוען שיש צורך לעשות ראש מנוע קומפלט.

הוא אמר שאם כבר פותחים ממש כדאי להחליף את מה שמסביב שזה כולל :

ראש מנוע , שסתומים , פלגים אירודיום , רצועת טיימינג , משאבת מים , טרמוסטט , נוזל קרור יעודי , ניקוי של המערכת.

הוא נתן לי עבור כל מה שנרשם הצעת מחיר של 3500 שח לפי מע"מ.

האם המחיר סביר?

מיצובישי לנסר 2001.

פורסם

לפי המחיר והתיאור שלך מדובר על החלפת אטם ראש מנוע ולא החלפת ראש.

אני גם מאמין שמדובר על החלפת גומיות שסתומים שמגיעות עם ערכת האטם ולא החלפת שסתומים בהנחה שהם לא נפגעו למשל בעת קריעת רצועת טיימינג.

לתשומת לבך יש אפשרות שתהיה בריחת לחץ לעוקה וזה תלוי בבלאי של הרנגים והצילינדרים. לאחר הורדת הראש צריך לראות אם יש מדרגה ב צילינדרים ואז לשקול האם להמשיך.

פורסם

אולי ההצעה סבירה ואולי לא, עצה ידידותית, מכור את הרכב למרבה במחיר אם זה גריטה או אם זה לשיפוץ,

וקנה לך משהו יותר מודרני ב20 אלף שח, תחסוך את ה4100 שח האלה של השיפוץ, ולך תדע אם השיפוץ יצליח או לא.

זה מה שאני עשיתי לפני שנתיים, רק קניתי רכב קצת יותר יקר מ20K...

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

המחיר דיי סביר, לא מידיי זול...

לא הייתי מתעסק עם ראש מנוע כשהמנוע ישן, במחיר הזה מחליפים מנוע.

בשיפוץ ראש מעלים את הלחץ בבוכנות כך שאחרי 5000 קמ האוטו יתחיל לעשן... לא ראיתי הרבה רכבים שהאריכו ימים אחרי שיפוץ ראש.

עדיף לקנות מנוע טוב מיבוא או אפילו מפירוק..

פורסם
המחיר דיי סביר, לא מידיי זול...

לא הייתי מתעסק עם ראש מנוע כשהמנוע ישן, במחיר הזה מחליפים מנוע.

בשיפוץ ראש מעלים את הלחץ בבוכנות כך שאחרי 5000 קמ האוטו יתחיל לעשן... לא ראיתי הרבה רכבים שהאריכו ימים אחרי שיפוץ ראש.

עדיף לקנות מנוע טוב מיבוא או אפילו מפירוק..

מאיפה הבאת את השטויות האלה שלאחר 5000 קמ הרכב יתחיל לעשן?! אם החרט עושה עבודה טובה אין שום סיבה בעולם שהראש יפתח בעיות בהמשך! בכל מיקרה תעשה עוד סקר שוק קטן ותשווה למוסכים נוספים כי בגדול החריטה + סט שלייף והחלקים שהוצעו לך בהחלפה כל זה לא עולה יותר מ 1500 שח. עוד 2000 שח על עבודה....אני אישית לא הייתי מוכן לשלם ולכן כדאי לקחת עוד כמה הצעות מחיר.

פורסם

בשיפוץ ראש נכלל -

חריטה, אטמים, גומיות שסתומים, פלגים, רצועת טימינג, משאבת מים, טרמוסטט, ניקוי של המערכת

חלקים + עבודה + מע"מ 4300

פורסם

זה הניסיון שלי עם ראשי מנוע. אולי גם לכן המחיר היה זול יחסית....

השיוף של הראש מגדיל את הלחץ בבוכנה, ואם הרינגים לא חדשים ירגישו אותם. שוב: זה לא מחקר שעשיתי אלא ניסיון שלי ושל עוד כמה חברים.

פורסם

הבהרה: במנוע חדש יחסית אני לא רואה בעייה לעשות ראש מנוע.

כל ההסתייגות שלי זה רק במנוע שנסע ממש הרבה ויש חשש סביר לבלאי ברינגים.

פורסם

אותו מחיר ששילמתי בדיוק על סופר לנסר 97 לפני 4 שנים.

תיקון הראש מנוע החזיק לי בערך 50 אלף ק"מ עד שנפרץ שוב הראש, הפעם בין צילינדרים 2-3 (ולא כמו מקודם שהתעוות בגלל חום ורדיאטור לא תקין)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...