Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לבעלי ניסיון באליאקספרס - מה קורה במצב שהמוצר לא הגיע?

בפירוט המוצר רשום שיש החזר מלא אם המוצר לא מגיע תוך 45 יום, עברו כבר חודשיים.

תודה

פורסם

פעם הזמנתי מאלי 2 חולצות, הגיעה רק אחת והמוכר מחק את החשבון שלו, בסופו של יום אחרי כל הבלאגן לא קיבלתי את הכסף מאלי.

פעם הזמנתי 4 מכנסיים, הגיעו רק 3 והיו בהם פגמים, דיברתי עם המוכר הוא החזיר לי את הסכום על הרביע שלא הגיע.

הוא לא רצה להחזיר לי את הכסף על הפגמים וכשפתחתי תיק הוא אמר שבכמה דולרים שהוא החזיר לי בעצם סגרנו את התיק ושאני מנסה לסחוט אותו.

מיותר לציין שהוא זכה בתיק.

אין דין ואין דיין ואסור לקנות מהם שום דבר שלא עולה על כמה דולרים בודדים, ואם יש את המוצר באיביי במחיר אפילו כפול, עדיף להזמין מאיביי

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אז ככה - יש מספר מעקב, אך רק בדואר הסיני. רשום שנשלח לארץ. המוצר עלה 48$ (נעליים). הזמן לפתיחת case לא נגמר עדיין, ואכן פתחתי קייס.

דיברתי עם המוכר - הוא אומר שהמוצר הוחזר, הסיבה לא ידועה. הוא הציע לי החזר של 40$, לא הסכמתי. האם הייתם מוותרים ולוקחים 40$? האם אני צריך להפסיד כסף כי המוצר לא הגיע?

אני מצידי רשמתי שלא מסכים ל 40$ אבל אתפשר על 45 (עניין עקרוני, והייתי בטוח שאקבל החזר מלא כי זה מה שרשום בתאור המוצר).

המוכר מצידו ענה לי שאני מוזמן לפתוח Dispute. אגב- זהו לא מוכר חדש והוא מוכר די הרבה, ולדעתי יש פה כמה חברה שקנו ממנו.

פורסם

תפנה את הבעיה לאליאקספרס ולא למוכר. הם יטפלו בהחזר. היו לי פעמיים שהמשלוח לא הגיע . פניתי ישירות לאליאקספרס ותוך 3 ימים הכסף היה בחשבון בזיכוי.

לאליאקספרסס כמו לאיביי יש מודעות לשמירת שם טוב לפלטפורמה שלהם. הם לא מוכנים תגובות שליליות בשביל כמה עשרות $.

פורסם

כמו שצביקה רשם. להתנהל ישירות מול אליאקספרס! פנייה למוכרים לרוב לא תעזור.

פנייה להנהלת האתר בתהליך מסודר תבטיח לכם החזר כספי (אם באמת מוצדק). גיבוי הטענה עם תמונות/וידאו/צילומי מסך בהתכתבויות מול המוכר או מול דף המוצר שלו... כל אלו יבטיחו לכם מענה חיובי.

מנסיון

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אתם מתכוונים פתיחת קייס? כי אם כן פתחתי לפני כמה ימים, בינתיים כלום. לפי מה שאני יודע הם קודם מחכים לתגובת המוכר.

קצת מוזרה לי התגובה של המוכר...

פורסם

תמיד עדיף ליישב את העניין עם המוכר, אבל מוכר שלא מגיב, או מגיב כמו שאולג רשם - לפתוח דיספיוט ולתת לעליאקספרס לטפל בו.

בדיספיוט לתאר בדיוק את כל מהלך העניינים, ממוצר שלא הגיע, עד ניסיון יצירת קשר עם המוכר וכו'.

כמו שרשמו - להוסיף תמיד תמונות\צילומי מסך של המוצר\שיחות עם המוכר (בכלל, תמיד בכל פנייה למוכר לנסח יפה בלי להתלהם).

הם חייבים לחכות מס' ימים לתגובה מהמוכר לפני שהם דנים בתיק, כמו באיביי וכל פלטפורמה אחרת.

אם עברו מס' ימי ההקצבה למוכר והוא לא הגיב, אוטומטית אתה מקבל זיכוי מלא.

אגב, גם פידבק שלילי של כוכב אחד עם הערה על איכות השירות והתקשורת עם המוכר ו\או טיב המוצר, יכולים כבר בשלב הזה לפתור את הבעיה - המוכר יציע זיכוי מלא רק שתשנה את הביקורת ל4-5 כוכבים.

פורסם

חיובי כמובן, כי קיים סיכוי סביר שזו אינה אשמתו.

רצוי לכתוב שהאייטם לא הגיע וקיבלת זיכוי.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אתה תמיד יכול לשנות תוך 30 יום את הפידבק, אבל רק כלפי מעלה (4 או 5 כוכבים), מעולם לא נתקלתי במוכר (וביצעתי מאות רכישות) שהמוצר הוחזר אליו \ לא הגיע \ אבד \ לא נשלח ולא מזכה במלוא הסכום.

גם אם בדיספיוט היית דורש את כל הסכום הם היו מחייבים אותו לשלם לך את כל הסכום, הוא בעצמו טוען שהמוצר הוחזר אליו.

• תוכן חדש...