Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שכבר כמעט אמרתי נואש, פונה אני לעזרתכם נכבדי. מחפש רכב זריז (לפחות יותר מה206 xs עם ה-110 סוסונים שלה) , פחות מעניין אותי התנהגות וללכת לעשות מסלולים כמו נס הרים. מעוניין ברכב שברמזור ישאיר אבק בלשון עדינה. התקציב הוא 60 וניתן למתוח אותו לא עוד הרבה. שנתונים רלוונטיים 2009 וצפונה. האופציות המובילות שלי הן : סיאט לאון 1.8t , רנו מגאן 225 / קליאו בעלת 200 סוסים , 500 אבארט (לא בטוח שיכנס) , פונטו איבו טורבו. אם שכחתי משהו מוזמנים להאיר את עיני. אציין שברכבים הנ״ל אני לא מתעניין : פולו/ גולף למיניהם, אלפא , טויוטה יאריס ts , איביזה , ds3. כמו כן הרכבים חייבים להיות ידניים. אשמח לכל רעיון/הערה/הארה. תודה לכולם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אתה בדקת במחירונים את הדגמים שאתה מחפש?

אני דיי בטוח שחוץ מהקליאו ומהסיאט שנתון 2009, אולי 10 כל השאר לא נכנסות לתקציב שלך.

אם יש לך שאלות לגבי הלאון אתה מוזמן.

פורסם

בדקתי , לא סתם אני רושם. לגבי הלאון אפילו 2011 תכנס.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אתה כותב שאתה מחפש רכב זריז, לא מתנהגף אם ככה הלאון תתאים לך. בישר היא מהירה מאוד.

בסיבובים קצת משעמם ואם הכביש לא סלול היטב היא נוטה לקפץ.

פורסם

לאון תענה לך על הדרישות.

ביום טוב הייתי ממליץ על המיטו אבל קשה לי להגיד עליה זריזה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...