Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש זה זמן מה רכב לרכוש , אצל כל חברות הליסינג ביקרתי + יד2 פרטיים וסוחרים לא היה רכב אחד שהיצהירו שיש לו פגיעת שילדה או בעיה במנוע או גיר ,

אצל כולם כולל פרטיים הרכב בובה שאף פעם לא עבר תאונה או ראה מוסך חוץ מטיפולים, ואני מדבר על מאות מכוניות ומודעות שעברתי ורכבים שראיתי במגרשים.

וזה יוצר לי דאגה אמיתית למקצוע הפחחות רכב ולמוסכים כיצד הם שורדים ומצליחים להיתקיים שאין תאונות או בעיות מנוע וגיר.

פורסם

אין כזה דבר רכב בובה ועוד בכמויות כפי שציינת. אחרת, כבר ממזמן הרכבים האלה היו נחטפים.

בשביל הספורט, הייתי בוחר רכב ובודק אותו אצל פחח ומכונאי שאני מכיר ואז תגלה הפתעות מעניינות- תיקוני פחחות מפה ועד הודעה חדשה, בעיות במנוע וגיר.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

אל תדאג יש להם פרנסה,פשוט כשתיקח את הרכב לבדיקה תגלה הפתעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא חסר פה מקרים בפורום גם עם חברות גדולות שהבטיחו ללקוחות רכב בובה ובמיוחד בלי נזק לשלדה (גיר ומנוע עוד אפשר לתקן שילדה לא) וכשלקחו את הרכב לבדיקה גילו נזק בשילדה.

פורסם

לא ברור האם אתה מחפש רכב לקניה או עושה סקר לגבי פרנסתם של המוסכים ואמינותם של המוכרים?

אם אתה מחפש רכב תבדוק כל רכב לגופו .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אל תדאג יש להם פרנסה,פשוט כשתיקח את הרכב לבדיקה תגלה הפתעה.

בפעם האחרונה שביקרתי בחרת ליסינג וחיפשתי רכב, הם אמרו שהלקוח יכול לקחת את הרכב לבדיקה והם מתחייבים לתקן כל דבר שימצאו.

אם הרכב עבר תאונה, עדיין אפשר לתקן את מסמך הרכישה, מ"ללא תאונות" ל"עבר תאונה"?:shock:

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם

שלדה נקייה זה לא אומר שלא החליפו, דלתות, טמבונים, מכסה מנוע, חלקי פח, תיקוני צבע, ועוד ועוד.

מנוע וגיר גם יכול להיות עברו שיפוץ.(וכרגע ''תקינים'')

רכב שעבר התעללות מחברת השכרה, יצא נקי בבדיקה,(עם הכסת''ח הרגיל) אבל בהמשך לך ילך גיר או מנוע. ב-50 אלף ק''מ ראשונים תפרק את הרכב, לא יקרה לו כלום, הבלאי יבוא בהמשך.

פורסם

רק לאחרונה באדגט יצאו במסע פרסום על קורולות בכ50 אלף שקל.

הייתי צריך להגיע עד לסניף, לחכות ארבעים דקות, כדי לשמוע שמדובר ברכבים עם בעיות שילדה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני הולך לראות רכב מליסינג, הרכב מאוד מתאים לי לפחות על הנייר, צריך לראות את המצב בפנים + לקחת לבדיקה.

לדברי הליסינג - הרכב עבר החלפת מכסה מנוע. זאת אחת מהחברות הגדולות.

שאלתי - מה הסיכויים שבוצעה רק החלפת מכסה מנוע בלבד?? זה מצריך מכה ממשאית/רכב גבוה.

מה לחפש ויזואלית ברכב כשפותחים מכסה מנוע? אני אקח לבדיקה, השאלה האם לפסול מראש או שאתם יכולים לכוון אותי על מה להסתכל? (נניח צירי מכסה מנוע עקומים/סימני להחלפת רדיאטור/טמבון??) אני לא מכונאי, אבל יש לי עין טובה.

פורסם

תסתכל למשל על מרווח בין מכסה מנוע לכנפיים,אותו דבר מאחור,זה סימן על מכה,מכסה מנוע זה לא כזה נורא אבל השאלה מה עוד וכמובן איזה שנה הרכב ומה המחיר שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...