Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התחלתי לבלום כשניה וחצי לפני שנכנסתי בו אך לא הספקתי לעצור ונכנסתי בו במהירות של כ-10 קמ"ש.

הוא הסביר לי שפגע קלות בילדה שחצתה במפתיע את הכביש

והוא התנגש בה במהירות של כ-10 קמ"ש. (היא לא נפצעה, כלשונו).

*לא הייתה לי מצלמת וידאו לתיעוד האירוע

*החלפנו פרטים, צילמנו ביטוח ורשיונות

*יש לי ביטוח מקיף - הרכב נקנה לפני כ-7 חודשים מהניילון וכולל אחריות בתוקף.

אילו צעדיים עליי לעשות במצב כזה?

עריכה אחרונה על ידי packrat
פורסם

מקווה שהחלפת פרטים עם נהג הרכב האחר.

מחר בבוקר לפנות לסוכן הביטוח שלך ולדווח על הארוע.

האם הפגיעה בילדה נבעה מהפגיעה שלך ברכב שלפניך, או שהוא פגע בילדה למרות בלימת החרום שלו? לדעתי עליך לפנות גם למשטרה ולדווח על התאונה שכן סביר שתהיה פניה של הילדה למיון ובעקבותיה גם דיווח למשטרה, עדיף שאתה תדווח קודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מה זאת אומרת "

הוא הסביר לי שפגע קלות בילדה שחצתה במפתיע את הכביש"? אתה לא היית שם כדי לראות את זה?

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

אני לא מבין את המצב - הוא בלם, נכנסת בו, החלפתם פרטים ונסעתם?

איפה הילדה בכל הסיפור?

היא קמה והלכה בזמן שהחלפתם פרטים? או שהילדה לא נפלה? ומי החליט שהילדה לא נפצעה?

מחר הוא יספר שנכנסת בו ובגלל זה הוא פגע בילדה.

אם היתה ילדה בכל הסיפור, וההורים שלה יגישו תלונה במשטרה, זאת תאונה פגע וברח. אם כל זה יגיע לחקירה, זאת תהיה מילה שלך נגד המילה של הנהג השני ( מה היה קודם, הוא פגע בילדה או אתה פגעת בו בגלל בלימת חירום שלו, לפני שהוא פגע בילדה).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מקווה שהחלפת פרטים עם נהג הרכב האחר.

מחר בבוקר לפנות לסוכן הביטוח שלך ולדווח על הארוע.

האם הפגיעה בילדה נבעה מהפגיעה שלך ברכב שלפניך, או שהוא פגע בילדה למרות בלימת החרום שלו? לדעתי עליך לפנות גם למשטרה ולדווח על התאונה שכן סביר שתהיה פניה של הילדה למיון ובעקבותיה גם דיווח למשטרה, עדיף שאתה תדווח קודם.

מה זאת אומרת "

הוא הסביר לי שפגע קלות בילדה שחצתה במפתיע את הכביש"? אתה לא היית שם כדי לראות את זה?

אני לא מבין את המצב - הוא בלם, נכנסת בו, החלפתם פרטים ונסעתם?

איפה הילדה בכל הסיפור?

היא קמה והלכה בזמן שהחלפתם פרטים? או שהילדה לא נפלה? ומי החליט שהילדה לא נפצעה?

מחר הוא יספר שנכנסת בו ובגלל זה הוא פגע בילדה.

אם היתה ילדה בכל הסיפור, וההורים שלה יגישו תלונה במשטרה, זאת תאונה פגע וברח. אם כל זה יגיע לחקירה, זאת תהיה מילה שלך נגד המילה של הנהג השני ( מה היה קודם, הוא פגע בילדה או אתה פגעת בו בגלל בלימת חירום שלו, לפני שהוא פגע בילדה).

לא הייתי קשור לפגיעה בילדה. כשהתנגשתי בו, הילדה כבר עמדה בצד הכביש בזמן שאבא שלה צעק על הנהג שמלפניי. ז"א שהגעתי כמה שניות אחרי שהוא פגע בה. ההתנגשות שלי גרמה לנזק לרכב שלי ושלו בלבד.

תודה על העזרה, אצור קשר עם הסוכן.

• תוכן חדש...