Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החלפת פילטר אויר בטיפול ראשון זה שיגרת הטיפולים?

בדר"כ זה כל שני טיפולים.

בכל אופן המחיר סביר(בלי להתייחס לתוספים).

קודם כל רכב עשה 20000 -רכב טורבו צריך ורצוי להחליף פילטר אויר.

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני עכשיו בהתלבטות האם שווה לקנות ביד 2 ב55 אלף ש''ח אחרי שנה על הכביש עם קילומטראז נמוך?

אפשר לסיכום ממך או ממישהו שבבעלותו הרכב יתרונות לעומת חסרונות?

דבר אחרון יש בערך צריכת דלק אמיתית שלכם נגיד קילומטר ל-16?

עירונות ובין עירונית? מה כמות מיכל דלק? ואיך תא המטען? מה הגודל שלו? נגיד 2 מזוודות גדולות יכולים להיכנס? איך המזגן מקרר למנוע כזה קטן? יש לי פשוט פולו 1.4 והוא סביר אבל לא מקפיא

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי AspiriN
פורסם

צריכת הדלק שלי היא בממוצע כ14 ק"מ לליטר (זה כולל נסיעות בינעירוניות, עירוניות ופקקים). אני ממלא באיזור ה45 ליטר בתדלוק כך שלדעתי המיכל הוא משהו כמו 50-55 ליטר.

תא המטען גדול יחסית למקובל בסגמנט אבל זו סופר מיני ושתי מזוודות גדולות לא יכולות לתא המטען בלי לקפל מושבים אחוריים.

המזגן בסדר גמור, מקרר היטב בזמן נסיעה ופחות בזמן זחילה בפקקים אבל אין לי שום יכולת להשוות לפולו 1.4.

מעבר לזה הביקורות של הרכב מדברות בעד עצמן ואתה יכול לקבל מהן מושג טוב לגבי היתרונות והחסרונות שלו. אני ונראה שגם רוב האנשים האחרים שרכשו אותו מרוצים מאוד כי הוא רכב חביב מאוד וחסכוני שנוסע היטב למרות שגם מחיר הרכישה וגם העלויות הנלוות שלו זולות למדי.

פורסם

מצטרף לקודמיי. זה לא הרכב הטוב בעולם, הוא ממש רחוק מזה, אבל ביחס למחיר שאתה משלם זו עסקה מצויינת.

המזגן בסדר גמור, לא הכי חזק ולא חלש במיוחד, מזגן בסדר ומספיק. לא יותר.

צריכת דלק כמו שרשמו פה אבל זה מאוד תלוי באופי הנהיגה שלך!

מעבר לכך עדיין לא יצא לי לשמוע על בעיות מיוחדות שיש לרכב הזה (להבדיל מנגיד דאסטר ששם יש כמה עניינים- לא ממש בעיות, סתם דברים מרגיזים) וגם אצלי אין.

פורסם

אני אף פעם לא מבין את האוננות על מזגן "מקפיא". למה שאני ארצה להקפיא את עצמי?

רוצה מזגן שמספיק. לא צריך מעבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפעמים מקפיא זה הדבר היחיד שמספיק. אם אתה עומד בפקק ויש עליך שמש, צריך מזגן שמייצר כפור עם מפוח חזק שיכול להעיף את הקור עד לפרצוף שלך. ישבתי במכוניות שגם עם מזגן דולק על רמת קירור מקסימלית הזעתי. זה לא כיף.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשאתה נכנס לרכב שעמד בשמש בצהרי יולי-אוגוסטף מזגן שרק "מספיק" הוא ממש לא מספיק.

אתה צריך משהו שיקפיא את הסלון תוך 2 דקות, ויש כאלה. כדי שלא תתחיל להזיע חלילה על הבגדים היפים שלך ולא תגיע לפגישה העסקית מיוזע ומגעיל, בכל זאת צריך לייצג.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני אישית מאלו שתמיד תמיד חם להם. גם בשיא החורף בארץ אתה תראה אותי עם חולצה קצרה/ארוכה דקה ומעל זה מעיל דק במקסימום. ואם אנחנו בתוך בית או מתחם סגור אז זה עף ברגע הראשון. בגלל זה אני רוצה מזגן מקפיא. שיהיה לי נעים באוטו. המזגן בדאצ'יה הוא לא מהסוג הזה. הוא עושה נעים אבל לא הרבה מעבר, לי זה חסר.

פורסם
כשאתה נכנס לרכב שעמד בשמש בצהרי יולי-אוגוסטף מזגן שרק "מספיק" הוא ממש לא מספיק.

אתה צריך משהו שיקפיא את הסלון תוך 2 דקות, ויש כאלה. כדי שלא תתחיל להזיע חלילה על הבגדים היפים שלך ולא תגיע לפגישה העסקית מיוזע ומגעיל, בכל זאת צריך לייצג.

איך אני אמור להתמודד עם טיעון ש"מספיק" זה לא מספיק?

או שהוא מספיק או שהוא לא.

אם המזגן מספיק לצרכים שלי, אז הוא מספיק. אין כאן ספקטרום.

נכנסתי אחרי שמש או אחרי גשם, שמתי 18 מעלות בבורר ולחצתי START. תוך 2-3 דקות יש לי 18 מעלות? יופי. מספיק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מקפיא = מספיק.

problem solved.

פורסם

אני אנסה

זה מזגן "מספיק" : maxresdefault.jpg

זה מזגן "מקפיא" : 1601994_700995749931648_1289873355_o.jpg

יש?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם המזגן שלי היה מוציא כאלה המבורגרים זה היה מדהים.

זו גם שפת הישראלים. ידוע שאנחנו אוהבים להגזים בכל דבר, אז מזגן מקפיא זה הנורמה כמו שלמצוא ג'וק בסלט זה חוויה איומה ומזעזעת ויד ראשונה מרופא זה must כדי למכור רכב שהוא לא מליסינג.

אישית אני באמת מעדיף מזגן שעוצמת הקור שלו היא הכי חזקה שאפשר. מבחינתי אין overkill בעניין הזה. אני מתעב חום ולחות.

פורסם
אני אנסה

זה מזגן "מספיק" : [ATTACH=CONFIG]468615[/ATTACH]

זה מזגן "מקפיא" : [ATTACH=CONFIG]468616[/ATTACH]

יש?

כשאתה מדבר בשפה שלי הכל אני מבין.

פיקס :wink:

פורסם

מזגן טוב או מספיק כאשר הוא מקפיא את אלו שיושבים מאחורה וחום בחוץ 40 מעלות.

האם זה בדאציה סטפווי ?

דרך אגב,האם מותקנת נעילת מרכזית מקורית ופתיחה ממפתח שלמעשה הוא שלט רחוק ?

• תוכן חדש...