Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בדיוק העניין- לא שוטפים. מורידים את המדבקה וזהו.

אולי רק ישטפו פנסים ובעוד כמה מקומות שאולי לא הייתה מדבקה, אבל בגדול- אין צורך לשטוף...

פורסם

רעיון מדליק. הייתי מוכן להסתובב עם רכב כזה.

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אחרי שהצלחתי לעקוף היום בצורה מוחלטת את הפקקים בכביש החוף לכיוון נתניה, אני והג'יפים, אני חייב להגיד שהסטפווי היתה אחת הקניות המוצלחות ביותר שעשיתי... הרכב אכל את השבילים המפוקפקים בלי מלח.

משום שהוא לא 4X4, אנשים נוטים להתעלם ממרווח הגחון והעבירות הגבוהה של הרכב הזה אבל זה יתרון מהותי מאוד שמקבל משנה חשיבות בימים איומים שכאלה.

פורסם

סאנדרו עוברת מתיחת פנים בעוד מספק חודשים, בין היתר טיפלו באיכות חומרים, הסתירו ברגים ו(הללויה!)בידוד רעשים.

יש גם שמועה על מנוע 1.2TCe לצד הקיימים.

דאסטר II יוצג בעוד שנה, יגיע לארץ בתחילת 2018 אני מאמין, לא לפני, גם שם מדובר על רכב משופר על בסיס כל הטענות כנגדו, בעיקר שיפורי עבירות בשטח.

יש למה לחכות..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חברים.

אבא שלי גם רוצה לרכוש את הדאציה כמו של פותח האשכול,אבל אנחנו מתלבטים אם כדאי למשפחה של 5 נפשות שקצת "בריאים" איך הרכב יתנהג? בכל זאת 0.9 טורבו זה קטן

מתלבטים על הגירסה של הדיזל עם המנוע ה1.6 טורבו מבחינת שהוא יותר חזק לגבי הדלק פחות,כי לא נוסעים הרבה.

מה עם רמת האמינות שלה? אין שום דבר מוכח בארץ.

טיפולים יקרים?

פורסם

מנוע 1.5 ולא 1.6 שדיי נפוץ ומוכח, אפשר לפגוש אותו בכמה מותגים כולל מרצדס.

ממליץ לחכות למתיחת הפנים עם השיפורים באיכות חומרים והנדסת אנוש.

פורסם
מנוע 1.5 ולא 1.6 שדיי נפוץ ומוכח, אפשר לפגוש אותו בכמה מותגים כולל מרצדס.

ממליץ לחכות למתיחת הפנים עם השיפורים באיכות חומרים והנדסת אנוש.

למה לא מוכח? ה0.9 טורבו מתאים למשפחה גדולה של 5 נפשות נסיעות ארוכות והכל?

פורסם

אם אתה בכל מקרה הולך על ידני ולא על אוט' אז הבחירה הטובה יותר היא 1.5 דיזל ולא 0.9 בנזין

את ההפרש במחיר אתה תחזיר דרך חיסכון בדלק, הדיזל הרבה יותר חסכוני.

מה שגן הוא קצת יותר "מורגש" ברכב, יש אנשים שזה מפריע להם, יש אנשים שאוהבים לשמוע ולהרגיש את המנוע, תעשה נסיעת מבחן ותראה אם אתה מתחבר לזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אם אתה בכל מקרה הולך על ידני ולא על אוט' אז הבחירה הטובה יותר היא 1.5 דיזל ולא 0.9 בנזין

את ההפרש במחיר אתה תחזיר דרך חיסכון בדלק, הדיזל הרבה יותר חסכוני.

מה שגן הוא קצת יותר "מורגש" ברכב, יש אנשים שזה מפריע להם, יש אנשים שאוהבים לשמוע ולהרגיש את המנוע, תעשה נסיעת מבחן ותראה אם אתה מתחבר לזה.

גם אם אנחנו נוסעים פחות מ10 אלף קילומטר לשנה זה משתלם?

• תוכן חדש...