Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חוות דעת לרכב עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או, אז אני יגיד לך, http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?112057-lcx, תקרא שוב ותראה שהאינטרסט שלי היה אמור להיות הפוך - אני עוזר לאנשים לקנות רנו מגאן טובות, ורוצה שהם יקבלו אותן במחיר הכי נמוך שאפשר, זאת אומרת שכל הסטיגמות שאתם מתעקשים עליהן כאן ובעוד מקומות, עושות לי שירות מצויין.

ולמרות זאת, אני ממליץ לכל מי שמוכן לשמוע לקנות מגאן (מ- 2001 וצפונה, עם דילוג על דור שני משנים 2005-6), גם אם זה יעלה את הביקוש ויקשה עלי - כי אני רוצה טוב לכל מי שמוכן לשמוע.

אני מזכיר לכם - אני נוסע ברנו, רק ברנו, 25 שנים. אצלי לא היו נפילות. פשוט מכיוון שצריך להכיר אותן קצת, לדעת מה לא לקנות ומה כן (מכונית שטופלה היטב כל ימיה במוסכי הרשת, וכל מה שעשו לה כל השנים זה רק טיפולים תקופתיים... אני מניח שכל החכמים כאן יסכימו איתי שאם רכב הכי דפוק בעולם עשה 80,000, או 120,000 ק"מ וכל מה שעשו בו זה רק טיפולים, יהיה בעיקרון קניה טובה?

ורכב כזה שהוא יד ראשונה, או יד שניה? שרואים היסטוריה מלאה על כל פיפס?

יש לי חבר שקנה מגאן 97 חדשה ואכל אותה כל כך קשה שהוא לא מוכן לשמוע את השם רנו, אבל מי קונה רכב שרק יצא לשוק? אז אני מודה בשם כל אלה שקונים רנו במחירים מצחיקים ונוסעים במכוניות מצויינות ובטוחות מאוד, לכל יצרני הסיגמות, זה עוזר לי...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

ממליץ לך על ניסן אלמרה שנת 2006 אתה בכייף יכול למצוא עד 20 אלף קילומ'. רכב משפחתי לכל דבר עם תא מטען גדול וטיפולים ממש זולים.

מקווה שעזרתי

פורסם

מעבר לכך שתא המטען בניסאן הוא לא מציאה (הרצפה לא שטוחה עד כמה שאני זוכר, והוא לא הכי גדול), אזי אכן האלמרה מכונית מצויינת - אבל רק ה- 18,00. להתרחק מה 1,600 שהיא פחות נפוצה ויותר קשה למצוא עבורה חלפים מפירוק.

ממליץ לך על ניסן אלמרה שנת 2006 אתה בכייף יכול למצוא עד 20 אלף קילומ'. רכב משפחתי לכל דבר עם תא מטען גדול וטיפולים ממש זולים.

מקווה שעזרתי

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
מעבר לכך שתא המטען בניסאן הוא לא מציאה (הרצפה לא שטוחה עד כמה שאני זוכר, והוא לא הכי גדול), אזי אכן האלמרה מכונית מצויינת - אבל רק ה- 18,00. להתרחק מה 1,600 שהיא פחות נפוצה ויותר קשה למצוא עבורה חלפים מפירוק.

ה1.6 מיושנת והיא רלוונטית לדגמים של סוף שנות ה90.

בסביבות 2001 התחילו לייבא את האלמרה עם מנוע 1.5 בשידוך לגיר ידני (זה לא נפוץ) ו1.8 אוטומטית (הנפוץ).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ב-2001 שווקה האלמרה החדשה גם עם מנוע 1.6 במקביל ל1.8 ול1.5 - ואני מניח שלדגם הזה התכוון דב (והצדק עימו)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אני מסכם את כל מה שעלה פה:

- יונדאי אקסנט 2007/8

- מאזדה 3 2006

- מיצובישי לנסר

- ניסאן אלמרה 2006 (1,800)

מקווה שאצליח לעשות סדר לעצמי בכל זה ולא ללכת לאיבוד ולעשות את הבחירה הנכונה.

דב, אני לא אחד שיחפש להלחם בדעות קדומות שאין לי איך לברר אותם בצורה הטובה ביותר (לא שאני לא מאמין לך :) ) אבל לפחות אני שמח שאני נמנה עם האנשים שעושים לך שירות מצויין. :wink:

תודה רבה לכם אנשים טובים, מקווה שאעשה קניה נכונה בעזרתכם..

• תוכן חדש...