Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חוות דעת לרכב עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב לאשתי בשביל נסיעות קצרות לעבודה בעיקר.

אני צריך משהו אמין ולא יקר (עד 20K) שלא יעשה לה בעיות בבקרים :wink:

חשבתי על סובארו אימפרזה 2006-2007 או על יונדאי אלנטרה 2006-2007.

אני לא חזק בנושאים המכאניים ובהבדלים בין השנתונים מבחינת איכות חומר, כך שאני חושש לעשות צעדים מבלי לשמוע חוו"ד.

אם יש למישהו הצעה טובה יותר (ראיתי כאן המלצה חמה לניסאן אלמרה), אשמח לשמוע.

תודה רבה :)

פורסם

אם זה רכב לאשתך תוכל להסתפק בסופר-מיני דוגמת יונדאי גטס/פיאט פונטו לאימפרזה והאלנטרה שהזכרת יש צריכת דלק גבוהה, ולא נראה שהיא צריכה את הגודל שלהן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יונדאי אקסנט מהשנים 2007/8 תהיה בחירה מתאימה לדעתי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

רכב מוצלח מאוד - 20K נראה לי קצת נמוך בשביל שנת הדגם 2007 אולי שנת 2005 יכנס וגם רק עם קילומטראז' גבוה מאד.

אם אתה מעוניין במשפחתי מוצלח ומודרני תוכל להביא בחשבון את המאזדה 3 מהשנים 2004-2006.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני חושב שאני אבדוק באמת את המאזדה משנתון 2006.

אם יש משהו מיוחד שצריך לדעת, איזה דגם עדיף וכו, אשמח גם כן לשמוע.

תודה רבה על העזרה. :)

פורסם

לגביי מאזדה 3 סדאן- רק אביא לידעתך שלא ממש נוח להכניס עגלה לתא מטען של ה3 סדאן בגלל פתח צר,אז כדאי שתבדוק שהעגלה שלכם נכנסת בצורה נוחה. וכן,הדלתות נפתחות בזוית שלא הכי נוח להכניס ולחגור ילדים. יכול להיות שזה לא יפריע לכם..

פורסם

למה לקנות מזדה 3 2006, כשאפשר לקנות מגאן דור II מ 2009 בכסף הזה? ועוד להיות בררן ולבחור את המכונית הכי שמורה?

המגאן מרווחת מאוד, בטוחה ואמינה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אולי, במקום להקשיב לדעות קדומות חסרות שחר, תשאלו כמה אנשים שנוסעים במגאן כזו? אולי תשאלו את עצמכם איך יש כל כך הרבה מגאנים בכבישים, רבים מהם שמורים מאוד?

אולי בגלל שבכל זאת זו מכונית טובה?

מה, סתם אני אגיד את זה שוב ושוב כאן, כתוב שחור על גבי מסך, בלי לחשוש? אני מקווה שברור לכם שאין לי שום אינטרס, למעט טובתכם?

לי המצב בו המגאן לא מבוקשות עדיף - לקוחות שלי זוכים לרכבים מצויינים בגרושים. תמשיכו, מה אני אגיד לכם...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

עד לפני פחות משנה הייתה אצלנו 5 שנים מגאן דור שני. רכב עם הרבה בעיות.

אז כדי להיות הוגן,דייקתי במילים ואמרתי "רכב עם סיכוי טוב לבעיות" ולא אמרתי שכל המגאן בעיתיות. אז דעה קדומה זו לא.

בכל מקרה,כשמישהו מבקש המלצה לרכב אני לא אמליץ לו על רכב שאני מודע שיש סיכוי טוב שאחרי הקניה הוא יצטרך לבלות איתו במוסך בזמן שאפשר להמליץ לו על רכבים אמינים הרבה יותר.

אני לא יודע איזה צד אתה בתחום- אבל משפט כמו "

לי המצב בו המגאן לא מבוקשות עדיף - לקוחות שלי זוכים לרכבים מצויינים בגרושים. תמשיכו, מה אני אגיד לכם." וודאי סותר את האמירה שאין לך אינטרס.

פורסם

אם יהיה לך קשה למצוא קורולה/מזדה 3 בגלל מגבלות התקציב, תציץ בלוח מכירות על מוצובישי לנסר. המחירים של לנסר יותר נמוכים, והרכב בדומה למאזדה/ טויוטה אמין מאוד, גם אם הוא פחות חזק .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דב יקירי,

כמי שהיה בעלים של כמה רכבי רנו בעבר (האחרונה גראנד סניק 2007) אני יכול העיד:

1) המכוניות נוחות.

2) בעלות איכות לא אחידה ( חלק לא מתקלקלות כלל, וחלק לא מפסיקות להתקלקל )

3) מי שנפלה בחלקו מכונית עם בעיות מחשב או צמה - נופל חזק.

4) טיפולים ותיקונים יקרים מאוד.

5) מומלץ למהמרים, הרפתקנים - ולשונאיי.

ולא לצערי אינני יכול להמליץ על מגאן I או II, מגאן III/פלואנס כבר מוצלחות יותר למיטב ידיעתי.

כנראה שלא יצא לך להכניס את הרנו לטיפול שיגרתי במוסך ולצאת עם חשבון של 7000(!) ש"ח (ולא, החלפת טיימינג לא היתה שם)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...