Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספר רכב הונדה סיווק 1.8 2006-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש ספר רכב\טיפולים להונדה סיווק 1.8 2006-2011.

או כל מידע טכני אחר.

במיוחד מעניין אותי באיזה שמנים\נוזלים צריך להשתמש.

אם למישהו יש ב pdf אשמח לשיתוף.

תודה.

פורסם

תודה

אני מתלבט אם להשתמש בשמן 5-30 או 5-40 או משהו אחר בכלל?

בנוסף נוזל קירור מקורי ניתן לרכוש רק במוסך הונדה או שיש משהו טוב בחנויות?

וכמה עולה פילטר שמן מקורי?

פורסם

אין לי מושג מאיזו סיבה או זכות המוסך המורשה משתמש ב5W40

השמן של הרכב הנ"ל המקורי הוא 0W20 או מומלץ לשימוש במזג אויר קיצוני יחסית 5W20

ממתי עברו ל5W40? מישהו יודע או יכול להגיב?

פורסם

צמיגות השמן נקבעת לפי הוראות יצרן. היו לי 2 הונדה סיויק אחת 2004 ואחת 2008 צורה חדשה וב-2 ההונדות שטופלו רק במוסכים מורשים של הונדה השתמשו ב 5w40 סינטטי מלא. צמיגות בסיס 0 מיועדת למקומות קרים מאוד. פה בישראל לדעתי אין צורך בזה ולכן משתמשים ב 5w40.

פורסם

עם צמיגות בסיס 0 אני יכול להסכים (למרות שאם זכרוני אינו מטעה השמן המקורי של הונדה הוא כן בבסיס 0)

מאיפה שלפו את ה-40? כל הפורומים בחו"ל מדברים על 5W20 אני משתמש ב0W20 של CASTROL EDGE אבל בפעם הבאה אשים 5W20 ככה שאני אשמח להבין מאיפה ה5W40 ואם באמת זה השמן המומלץ לשימוש בארץ

פורסם

The oil viscosity or weight isprovided on the container’s label.5W-20 oil is formulated for yearroundprotection of your vehicle toimprove cold weather starting andUnscrew and remove the engine oil fuel economy.

פורסם

זהו שאצלנו בארץ זה נשמע מעט פסיכי לשים צמיגות כזאת, אבל כל עוד זה מאושר באוטודאטה אז תנסה ותבדוק איך המנוע נשמע ומגיב.

אם הכל פיקס אז תישאר, אם לא אז תעלה בצמיגות.

Stay Dirty

• תוכן חדש...