Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות לגבי USPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

את רוב ההזמנות ברשת שלי דווקא יוצא לי לעשות ממדינות המזרח, לכן USPS חדש לי, ולאחרונה הזמנתי מוצר מארה"ב, באתר שלהם יש פיצ'ר מגניב של עדכונים לגבי החבילה באימייל (אם יש מספר מעקב כמובן, כמו במקרה שלי)

אז רציתי לדעת, מבעלי הניסיון, מה למשל אומר Departed? האם ניתן להסיק מכך שהחבילה בהכרח כבר על המטוס? ואם כן, כיצד מתבצעות טיסות כאלו? האם הן ישירות או קונקשן? האם אפשר להעריך כמה זמן יקח מרגע שהחבילה כבר על המטוס לארץ, עד המסירה לסניף הדואר?

כרגע הסטטוס של החבילה הוא:

Your item departed a transfer airport in O'Hare International, Chicago, UNITED STATES on October 10, 2015 at 10:40 pm. The item is currently in transit to the destination.

תודה מראש

פורסם

departed כשמו כן הוא - עזב את מרכז המיון\בית הדואר המקומי\מכס\כל מקום שהוא

הטיסות למיטב ידיעתי הינן ישירות בתוך ארה"ב,מחוצה לה לישראל - אני מניח שגם ישיר,אולי עם קונקשן (לא נשמע לי הגיוני,אבל יכול להיות)

ברגע שתקבל סטטוס לגבי זה שהפריט בישראל (יהיה לך אחד כזה עם תל אביב) אז זה מתחיל לטייל בארץ,או תקוע בסניף מיון כלשהו,או בכלל יושב ומתפנן לו באיזה שק\חבילה.

קח בחשבון שיש להם לעיתים באגים באתר ופתאום יש לך סטטוסים חוזרים של נעשה נסיון מסירה\חזר לארץ מקור וכו',לא משהו להתרגש ממנו יותר מדי (גם להם יש דואר קלוקל במעט,אומנם טוב משלנו לאין ערוך - אבל לא מושלם)

הנ"ל מתבסס על נסיון לא גדול מדי,משהו כמו 30-50 פריטים מארה"ב\קנדה ב3-4 שנים האחרונות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
departed כשמו כן הוא - עזב את מרכז המיון\בית הדואר המקומי\מכס\כל מקום שהוא

הטיסות למיטב ידיעתי הינן ישירות בתוך ארה"ב,מחוצה לה לישראל - אני מניח שגם ישיר,אולי עם קונקשן (לא נשמע לי הגיוני,אבל יכול להיות)

ברגע שתקבל סטטוס לגבי זה שהפריט בישראל (יהיה לך אחד כזה עם תל אביב) אז זה מתחיל לטייל בארץ,או תקוע בסניף מיון כלשהו,או בכלל יושב ומתפנן לו באיזה שק\חבילה.

קח בחשבון שיש להם לעיתים באגים באתר ופתאום יש לך סטטוסים חוזרים של נעשה נסיון מסירה\חזר לארץ מקור וכו',לא משהו להתרגש ממנו יותר מדי (גם להם יש דואר קלוקל במעט,אומנם טוב משלנו לאין ערוך - אבל לא מושלם)

הנ"ל מתבסס על נסיון לא גדול מדי,משהו כמו 30-50 פריטים מארה"ב\קנדה ב3-4 שנים האחרונות.

תודה רבה לך!

פורסם

הבעיה של האי דיוקים זה הסטטוסים בארץ שפשוט לא מנוהלים נכון. כלומר מהרגע שהוא הגיע לארץ - הסטטוסים שם לא שווים כלום.

USPS זה סה״כ שירות הדואר האמריקאי - US Postal service , זה לא איזה חברת שילוח אקזוטית או שום דבר אחר. סה״כ הם סבירים.

לא מהירים במיוחד - אבל זה מה יש פה :) נדיר ששולחים פה משהו איתם מעבר למכתבים רגילים. (פה - ארה״ב)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
הבעיה של האי דיוקים זה הסטטוסים בארץ שפשוט לא מנוהלים נכון. כלומר מהרגע שהוא הגיע לארץ - הסטטוסים שם לא שווים כלום.

USPS זה סה״כ שירות הדואר האמריקאי - US Postal service , זה לא איזה חברת שילוח אקזוטית או שום דבר אחר. סה״כ הם סבירים.

לא מהירים במיוחד - אבל זה מה יש פה :) נדיר ששולחים פה משהו איתם מעבר למכתבים רגילים. (פה - ארה״ב)

ליביו

תודה גם לך על התגובה, אני מבין שהחברה הזו בסה"כ המקבילה של דואר ישראל בארה"ב, אני פשוט רגיל למוצרים שמגיעים אלי מהמזרח וללא מספר מעקב, לכן זה חדש לי כל הקטע של הTracking ואני "מתלהב"

לגבי המעקב בדואר ישראל - אין ספק שהוא חסר משמעות, שכן היו מספר פעמים שקיבלתי כבר הודעה על דבר דואר רשום בתא, לקחתי את המוצר, ובאתר עוד היה רשום שזה בדרך.

פורסם

אתה יכול להמשיך להתלהב :p יש Tracking גם כשאתה רוכש מהמזרח,הוא פשוט עולה קצת יותר

yuvk כתב משהו נכון לפני המון זמן בשרשור הדואר האגדי :

בהנחה שאתה עתיד לקבל פריט קטן,שנכנס לך בתיבת דואר (מעטפה,חבילה קטנה) אז

עם מעקב - יעצור בכל נקודה וכביכול ייקח יותר זמן להגיע (נתב"ג,מכס אם צריך,בית מיון תל אביב,משם לעירך או עיר מחוז,משם לעירך,לסניף המקומי שקרוב אליך,ואז תקבל פתק)

בלי מעקב - ישר לתיבה ועם סריקה זריזה כי אין מעקב..

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם (נערך)
אתה יכול להמשיך להתלהב :p יש Tracking גם כשאתה רוכש מהמזרח,הוא פשוט עולה קצת יותר

yuvk כתב משהו נכון לפני המון זמן בשרשור הדואר האגדי :

בהנחה שאתה עתיד לקבל פריט קטן,שנכנס לך בתיבת דואר (מעטפה,חבילה קטנה) אז

עם מעקב - יעצור בכל נקודה וכביכול ייקח יותר זמן להגיע (נתב"ג,מכס אם צריך,בית מיון תל אביב,משם לעירך או עיר מחוז,משם לעירך,לסניף המקומי שקרוב אליך,ואז תקבל פתק)

בלי מעקב - ישר לתיבה ועם סריקה זריזה כי אין מעקב..

חבילה בלי מעקב לא תעצור בנתב"ג במכס אם צריך, לא תעבור מיון?

נשמע לא הגיוני, יש ביסוס למה שהוא כתב?

לגבי החבילה שלי, הגודל מאוד גבולי, זה אוזניות IN EAR אבל האריזה לא הכי קטנה..

עריכה אחרונה על ידי matanff

פורסם

תלוי מה בחבילה מן הסתם..

אם הזמנת משהו קטן וזול נניח עד 75$ אז בדרך כלל לא טורחים.

כל החבילות עוברות מיון,אבל לא בדיקה - אם היו בודקים כל דבר קטן לא היו מסיימים לעולם..והיינו מקבלים פריטים אחרי שנים :D

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
תלוי מה בחבילה מן הסתם..

אם הזמנת משהו קטן וזול נניח עד 75$ אז בדרך כלל לא טורחים.

כל החבילות עוברות מיון,אבל לא בדיקה - אם היו בודקים כל דבר קטן לא היו מסיימים לעולם..והיינו מקבלים פריטים אחרי שנים :D

המחיר המוצהר על המוצר הוא 42 דולר, והוא לא נמכר בארץ, אז לא אמורות להיות בעיות נכון?

פורסם

זה אכן המקביל לדואר ישראל.

בארץ כל סטטוס מקביל ברוב המערכות בחו״ל לנמסר ליעדו... כלומר הגיע לדואר ישראל - נמסר ליעדו - בדרך לדואר בעיר שלך - נמסר לידעדו , הגיע לדואר בעיר שלך - נמסר ליעדו :) ... אתה מבין את העיקרון כן?

לפעמים גם המערכת של דואר ישראל יודעת לקרא את המספרי מעקב שלהם (בעיקר בEMS) ומהרגע שהוא בישראל עדיף לעבור למערכת שלהם...

(כ״כ מודה לשירות דואר פה לעומת ישראל. משום מה בישראל כל שליח מרגיש כאילו הוא עושה לך טובה ואתה עובד בשבילו. עד עכשיו קיבלתי פה עשרות חבילות מכמה וכמה גופי משלוחים שונים - 0 בעיות. רק פעם אחת הייתי צריך ללכת לאסוף - כי זו היתה חבילה יקרה וקטנה וגם אז זה לקח לי 2 דקות ונעשה ב8:30 בערב)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...