Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקלדת לא עובדת - מחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה אחת לכמה ימים, שהמחשב מתעורר מ'שינה' והמקלדת לא מתפקדת גם לא הטאצ'פד.

ניסיתי את כל השילובי FN שיכולים להיות קשורים, שום דבר בכלל לא מגיב.

הפתרון היחיד הוא ריסט או כניסה שוב למצב שינה והדלקה ואז הכל חוזר לעבוד כרגיל.

מחשב ASUS, לא ברור למה יש את התופעה הזאת לפעמים, יש למישהו מושג מה הסיבה? אולי דרייבר שלא הופעל כמו שצריך עם 'התעוררות' המחשב?

ובכלל, אם יש דרך אחרת להחזיר אותה לעבוד מבלי הצורך לבצע הפעלה מחדש?

פורסם

יש לי בעיה דומה עם טאבלט אסוס, מקלדת המגע לעיתים לא עולה במסך הנעילה. אתה מריץ חלונות 10?

הפתרון שלי (שיתאים גם לך, אם כי תצטרך להשתמש בעכבר חיצוני) הוא לחיצה על אייקון הנגישות ובחירה במקלדת על המסך.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

זה דווקא עם ווינדוס 7, אני משתמש בעכבר אלחוטי (לא סובל את הטאצ'פד) אבל כדי לוודא שמדובר בחוסר פעילות כללי של כל הלוח מקשים אז ניסיתי גם לבדוק אם הטאצ'פד פועל.

המקלדת נגישות זה נחמד אבל מעדיף את המקלדת הפיזית, בינתיים לא מצאתי דרך לגרום לה לעבוד ללא ריסט, באג דפוק.

• תוכן חדש...