Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיצרו את היפניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מוכן לראות במפגשים מכוניות אירופאיות קלאסיות ומעודנות ליד אוניות אמריקקיות וברוטאליות חסרות טעם.

נשמע כמו בדיחה? לא יודע, אותי השירשור הזה לא הצחיק...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אז בתור הייקה שבחבורה, אוסיף:

היפניות יסעו למפעל הפלדה בעכו כי רק הן יוכלו להגיע לשם בלי להיתקע.

הצרפתיות ייתקעו בדרך,

האמריקאיות יגמרו את הדלק לפני שיגיעו לשם,

האנגליות רגילות לנסוע בצד הלא נכון אז הן יכנסו בטעות לקיבוץ כפר מסריק,

הגרמניות, ישתמשו בהן בתור עציץ בכפר שמריהו... (הכוונה לכפר שמר-ייקה).

מה נשאר? ה-ס-ו-ס-י-ת-א, שום פתרון לא יהיה יצירתי מספיק בשבילה, והגמלים הרי נמצאים בצד השני של הארץ...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בואו נפיק משהו טוב מהשרשור הזה :

לני כעשר שנים, היתה מסתובבת בבאר יעקב (באיזור חוטר ונצר סירני) טויוטה סליקה ממודל 78 בערך או מוקדם יותר, בצבע ירוק מזעזע ובמצב כללי גם מזעזע יחסית.

מישהו ראה דבר כזה ?

נ"ב - גם אאודי קוואטרו (או לכל הפחות GT 5 דלתות) כסופה היתה שם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בואו נפיק משהו טוב מהשרשור הזה :

לני כעשר שנים, היתה מסתובבת בבאר יעקב (באיזור חוטר ונצר סירני) טויוטה סליקה ממודל 78 בערך או מוקדם יותר, בצבע ירוק מזעזע ובמצב כללי גם מזעזע יחסית.

מישהו ראה דבר כזה ?

הכרתי את המשפחה שהטויוטה הזו הייתה שייכת לה (הבת שירתה איתי בצבא).

כשהם עלו לארץ מאירן הם הביאו איתם את הרכב והוא שירת אותם תקופה די ארוכה.

אין לי מושג מה איתו היום.

פורסם

אל תשכחו את הבריסקה, אולי תהייה לי אחת כזו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

למר בני זוהר!!!

מדבריך מובן כי אתה איש קר בדיוק כמו הברזלים והמתכות זוללות הדלק אותם אתה מעלה על דל שפתיך.

ואני שואל למה לא תקנה לעצמך תחנת דלק,וסמל סוס קטן[אמריקאי כמובן]ותדהר לך לכיוון הים,הא???

פורסם

מנהל םורום יקר - בני הספל

האם לא הגיע הזמן להוריד את השרשור הזה מהמרקע???????????????????????

פורסם

אלון וניר יקרים

אם הצלחה אי אפשר להתווכח

שירשור שלא עוסק בחיפושיות ומגיע לקרוב ל 500 צפיות ו 21 תגובות לטוב ולרע אי אפשר להתעלם ממנו וגם לא נאה לזלזל בו

העולם יהיה נחמד יותר עם בכל פורום ישולב גם קצת הומור

שלכם

בני (זהר)

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם

אני דווקא נהנה מכל רגע ובעיקר מהודעות הזויות כמי זאת שהתפרסמה עלי אישית היום בבוקר..

אבל במחשבה שניה, השרשור ננעל...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...