Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הסיפור הארוך חייב למצוא מחר על הבוקר פנצ'ריה שיש להם צמיג מישלין פיילוט ספורט 3 במידה 225/40/18 באזור קיבוץ הגושרים או קרית שמונה. אשמח להמלצות על פנצריה שאתם מכירים ושהמחיר הגיוני ושלא ישחטו אותי.

ועכשיו לסיפור המקרה. חוקי מרפי, יצאנו לטיול משפחתי ולאחר ביקור במצודת נמרוד אני מרגיש שהרכב מושך לשמאל. מחפש מקום בטוח לעצור בו כדי להחליף לגלגל רזרבי. שוליים אין כל כך, מוצא שביל עפר שנכנס לכיוון מטע חקלאי. הצמיג הקדמי השמאלי על החישוק, ברור שהצמיג גמור.

מוריד את הגלגל הקדמי, מוציא גלגל רזרבי אבל מניח שתהיה לי בעיה להתקין אותו והסיבה - הרכב שלי לאון 1.8 2011 עם גלגלים משודרגים בקוטר 18, אבל הבעיה המרכזית היא ששדרגתי לצלחות וקליפרים של לאון קופרה שהם מן הסתם הרבה יותר גדולים מהמקורי. כמו שחשבתי הגלגל הרזרבי קטן מידי בגלל הצלחות והקליפרים הגדולים. בעיה רצינית!!!

השעה כבר מאוחרת, עוד מעט מחשיך, ברכב נמצאות אשתי ושתי הבנות הקטנות שלי. לא מקום הכי סימפטי להיתקע בו.

אני חושב מה ניתן לעשות. הצמיג הקדמי עם קרע בסולייה, כלומר לא חור שערכת תיקון יכולה אולי לתקן, הצמיג (שהוא ממש די חדש) הלך. אין מה לעשות.

אני מוצא פתרון, מפרק את הגלגל האחורי, שם במקומו את הרזרבי, מעביר את הגלגל האחורי לפנים וכך אנו נוסעים למלון הגושרים.

מכיוון שכל הצמיגים שלי הם של מישלין מסוג פיילוט ספורט 3 שנרכשו לפני כמה חודשים בפורטל, אני רוצה להתקין את אותו הצמיג במקום הצמיג שהלך. אנחנו מאזור המרכז, אני לא רוצה לנסוע עם הגלגל הרזרבי הדקיק את כל הדרך למרכז ולכן מבקש המלצה על פנצריה באזור קרית שמונה כדי שמחר על הבוקר אני אוכל לקפוץ לשם ולהתקין צמיג חדש. כאמור רק התקנה של מישלין פיילוט ספורט 3 באה בחשבון כדי שכל הצמיגים יהיו זהים זה לזה. מכיוון שהצמיגים חדשים יחסית אין מה לדבר על להחליף את כל רבעיית הצמיגים.

אז בשורה התחתונה, צריך צמיג מישלין פיילוט ספורט 3 במידה 225/40/18, אשמח למי שיוכל להמליץ על פנצריה שתוכל לספק לי את הצמיג מהמלאי.

במקרה הגרוע ביותר אפשר לנהוג בזהירות לכיוון חיפה ולבצע את ההחלפה שם אבל זה יהרוס לנו את המשך בטיול המתוכנן למחר.

תודה לכל מי שמסייע.

פורסם (נערך)

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=4539&cs=1&diameter=9&aspectRatio=10&width=20&area=25

בדוק מול הצמיגיות שמופיעות שם אם במלאי.

במחיר יותר גבוה ולא בטוח שיהיה זמין עד/במהלך מחר:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=7664&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=BBBC0377141D647F5613EC24

יש להם פריסה ארצית לצמיגיות.

כנס גם לאתר של דפי זהב, יש מספר צמיגיות בקריית שמונה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...