Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הגיר לפעמים נכנס כמו שצריך להילוך ה 3 ולפעמים הוא חורק ממש(מחוץ לרכב שומעים את החריקה ממש). כשהוא חורק אני צריך להחזיר לניוטרל ועוד פעם להכניס להילוך 3.

אני יודע שהתושבות אצלי ברכב הן ישנות ולאחר בירור יכול להיות שזה מקור הבעיה.

השאלה שלי היא איזה תושבות אני צריך להחליף ברכב? כדי לתקן את הבעיה? מן הסתם את התושבות של הגיר אבל האם זה קשור איכשהו גם לתושבות של המנוע?

 

תודה רבה

פורסם

ייתכן והבעיה היא בסינכרונים של ההילוך בגיר. אם התושבות גמורות אז בלי קשר החלף אותם רק קח בחשבון שרוב הסיכויים שהבעיה לא קשורה לתושבות. החלפת שמן גיר אם לא הוחלף המון זמן יכולה להקל אך ככל הניראה הכיוון הוא החלפה של הגיר או שיפוץ שלו. גיר שכזה ניתן להשיג מפירוק ב 1000 שח.

פורסם

אהלן מאור,

אומר לך למה אני חושב שהבעיה עם התושבות- כאשר הרכב היה על ליפט כמה שעות אחרי ההורדה מהליפט ההילוך ה 3 תיפקד טוב יום- יומיים ואז חזר לעשות בעיות.

דבר שני, לגבי הסינכרונים- האם אפשר להחליף סנכרונים מבלי להחליף את הגיר?

תודה

פורסם

אפשר לפרק את הגיר ולהחליף את הסינכרונים, וזה עדיף. אבל רוב הסיכויים שעלות של תקיון כזה תהיה גבוהה יותר מעלות החלפת גיר בשלמות בגיר משומש אחר.

 

 

פורסם

התושבת לא יכולה לתקן את עצמה ליום יומיים. ושוב זו רק דעתי מהיכרותי את הפונטו במשך שנים עד לרמת כל בורג ובורג באוטו הזה! אם תתעקש עדיין לא ללכת לכיוון החלפה של הגיר נסה לבצע החלפת שמן גיר יזומה, ניכנס שם 1.8 ליטר ואני ממליץ על שמן גיר מקורי של פז'ו סיטרואן שהוא קצת יקר (70 ש"ח לליטר). השמן הזה ספציפית עושה ניסים וניפלאות לגירים של הפונטו במיוחד בימי החורף הקרים.

×
×
  • תוכן חדש...