Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OBD2, סיאט איביזה שנת 2000 מנוע 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לי סיאט איביזה שנת 2000 מנוע 1.6 גיר רגיל 75 כוח סוס. לא מזמן הזמנתי OBD2 2.1V בגרסא החדשה. חברתי לרכב הורדתי את התוכנה הכל סבבה, אבל מה בעיה אחת הוא לא מתחבר לי לרכב. פשוט לא מצליח למצוא או להתחבר עליו. ואחרי זה ניסיתי לעשות את זה על הרכב של אבא שלי סקודה רומסטר שנת 2008 והכל התחבר אחרי כמה דקות והיה בסדר. איך זה הגיוני? תודה רבה לעזורים.

פורסם

תקן OBD2 הפך לחובה במכוניות בנזין באירופה בשנת 2001. במודל 2000 יכול מאוד להיות שאין תמיכה בתקן הזה ולכן לא עובד.

פורסם

אם קיים שקע OBD2 ברכב, אז יש OBD2.

יכול להיות הרבה סיבות, פיוז, נתק בחוטים, שקע לא תקין.

תבדוק את השקע מוציא מתח.

AUTOTECH

Automotive Multi-Level Diagnostics and Tuning

פורסם

אם קיים שקע 16PIN שאפשר לחבר אליו סורק OBD2 זה ממש לא אומר שיש תמיכה ב OBD2. שקע כזה קיים בהרבה מכוניות עוד משנות ה 90 אבל תמיכה ב OBD2 אין להן.

פורסם
אם קיים שקע OBD2 ברכב, אז יש OBD2.

יכול להיות הרבה סיבות, פיוז, נתק בחוטים, שקע לא תקין.

תבדוק את השקע מוציא מתח.

עצם העבודה שקיים שקע 16 פינים הדבר לא תמיד מצביע על כך שקיימת תמיכה בפרוטוקול OBD 2.

איזה כייף לי :)

פורסם

פעם חיברו את הרכב שלי למחשב נייד קטן וזה עבד אני פשוט דבקה שאלתי למה הOBD לא עובד לי אולי בגלל הגירסא שלי 2.1V ויש יותר ישנות כמו 1.5V אולי זה קשור

• תוכן חדש...