Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר על מאזדה 3 2009. לפני כחודש החלפתי מצבר, לאחר שהמצבר הקודם שבק חיים. הבנתי שיש לבצע איפוס לכמה מהמערכות ברכב כשמחליפים מצבר ללא מצבר גיבוי(כיוון שעון, איפוס חלונות שלמדתי מהפורום איך לעשות). אך עם זאת ישנה תקלת טורים שהתחילה לאחר החלפת המצבר: בעת עצירת הרכב הטורים עולים ויורדים מעט(נעים סביב ה500 ל1000 סל"ד) למשך משהו כמו חצי דקה. לאחר שהבחנתי בבעיה יצרתי קשר עם המוסך שלי וההמלצה שקיבלתי היא לנסוע יום יומיים ברכב עד שהמחשב יתאפס מעצמו(ווידוי קטן: אין לי מושג איך זה קשור למחשב). בכל אופן, לצערי, התקלה לא הסתדרה מעצמה.

האם מישהו מכיר, יודע או נתקל במשהו דומה?

אשמח אם תחכימו אותי בעניין.

תודה.

פורסם

אני יודע שאצלי בסיוויק 07 צריך לבצע לימוד בית מצערת ואז לימוד לתיבת הילוכים

תחפש בפורומים בחו"ל Idle Relearn Procedure לרכב שלך

פורסם

אוקיי,

אז מצאתי את המדריך הזה:

Fix Your Mazda 3 Stalling Running Rough:

אנסה לבצע את זה ואראה אם יש שיפור.

תודה.

פורסם

היי חג שמח, אני צריך להחליף מצבר בעצמי בימים הקרובים - אשמח מאוד אם תעדכן !

שאלה קטנה-מה היה פער הזמני בין ניתוק המצבר הישן לחדש -כי בסרטון מדברים על ניתוק מימושך מעבר ל-5 דקות. כלומר אם לא מנתקים מעבר ל-5 דקות אולי החלפת המצבר לא תיצור את הבעייה.

ושאלה נוספת. כמה זמן אחרי החלפת המצבר הבחנת בתופעה ?

פורסם

המצבר נותק למשך לילה שלם.

רק בבוקר שלמחרת הותקן המצבר החדש.

ד"א המדריך מתייחס לסדרה הקודמת של מאזדה, אך אני מניח שאין כ"כ הבדל. בכל אופן אני אנסה בימים הקרובים ואעדכן...

פורסם

אהה ולשאלתך השנייה, הבחנתי בתקלה כבר באותו היום שבו הוחלף המצבר ומכאן ההנחה שיש קשר ישיר בין הדברים. ולכן התחושה היא שלימוד של המחשב יפתור את התקלה.

פורסם

תגיד לי, כשאתה על D ולוחץ על הברק ובעצירה מלאה הטורים שלך עולים ? תנסה להיות על D ובעצירה מלאה ותרים הנד ברקס ותוקית רת הרגל מהברקס.

יש לי רכב דונה והחלפתי מצבר אתמול ואין לי בעיה כזו. אני חושב שהבעייה שלך היא לא מהמצבר. תנסה לעשות את מה שאמרתי למעלה ותעדכן (לי יורדים הטורים כשאני בעצירה מלאה ועם רגל על הברקס וכשאני מרים הנד ברקס הטורים עולים).

פורסם

הטורים עולים ויורדים אחרי עצירה של כמה שניות(רמזור וכו') בנוסף גם בנסיעה איטית בלי לחיצה על הגז בכלל. יש מין קפיצות בטורים. העניין הוא שזה לא קורה באופן קבוע אלא מידי פעם. מדובר בקפיצות יחסית קטנות ולא משמעותיות אבל זה עדיין מציק.

ניסיתי לפעול לפי הוראות המדריך ומפה לשם, איך מנקים את בית המצערת ): ?

פורסם

היי, עצה ידידותית לי אליך: אל תנקה את המצערת - ניכוי לא נכון יכול לדפוק את המצערת וצריך לדעת היטב איך לנקות אותה (זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע); מדובר במצערת אלקטורונית ולא מכאנית ויש בה חיישנים שאסור לגעת בהם....דפקת את המצערת עלות החלפתה גבוהה !!!!

אני לא ניקיתי את הבית מצערת ואני חי מצוין עם העובדה שהטורים שלי יורדים בעמידה.

אבל אם תרצה אוכל לשלוח לך את הוראות היצרן שמישהו שלח לי כאן לניקוי בית המצערת.

פורסם

ונראה לי לא הגיוני שהבעיה הופיעה מיד לאחר החלפת המצבר.... אם הבעיעה הייתה במצערת הישנה הרי הסעיה הזו הייתה קיימת גם עם המצבר הישן ואני מבים שהבעיה לא הופיע כמה ימים קודם כשהיה מצבר ישן....

כמה אמפר המצבר החדש שהתקנת ?

• תוכן חדש...