Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אקסנט 2009 מנוע 1.4 ,עבר לא מזמן טיפול+טסט היום הייתי עם האוטו באשדוד המזגן דלק האוטו עמד בצד יצאתי השארתי אוטו מונע חזרתי ראיתי החלון מלא אדים ניסיתי בהתחלה מבחוץ ראיתי שלא עזר הפעלתי את המפשיר גם לא עזר וגם המזגן הוציא חום במקום קור,

פתאום היה כזה רעש כאילו התחמם המנוע כיבתי הרמתי מכסה ראיתי שחסר מים לוישרים הוספתי אחרי כמה שניות נעלם הרעש כיביתי מזגן נסעתי רגיל הביתה לרחובות ,

והגעתי הכל היה בסדר בחניה של הבית הדלקתי שוב ,הכל היה תקין שוב קירר וגם לא נדלקה שום מנורה

השאלה אם יש מצב שבגלל שנגמרו המים בוישרים התחמם האוטו?ואגב גם לא נדלקה שום מנורה והסתכלתי על הטורים הכל היה תקין

פורסם

רעש שהאוטו התחמם בכל מקרה היום יצאתי לבדוק את הבעיה וראיתי שאיפה שהפקק אין בכלל מים ירוקים וזה קצת מוזר לי רק עשו לי טיפול+טסט מילאתי ואני מקווה שזה יסתדר

פורסם

האם ברדיאטור נשארו מים ? האם המפלס מגיע כמעט עד פתח המילוי ? בדוק שהמנוע קר !

ייתכן מאוד שהמנוע התחמם ולכן המזגן הפסיק לעבוד בכדי להוריד עומס מהמנוע לכן רצוי לבדוק האם אין נזילות.

איזה כייף לי :)

פורסם
האם ברדיאטור נשארו מים ? האם המפלס מגיע כמעט עד פתח המילוי ? בדוק שהמנוע קר !

ייתכן מאוד שהמנוע התחמם ולכן המזגן הפסיק לעבוד בכדי להוריד עומס מהמנוע לכן רצוי לבדוק האם אין נזילות.

קודם כל האוטו היה על ניוטרל למרות שהמון אני משאיר אותו ככה , דבר שני ברדיאטור יש מים ירוקים ובדקתי היום בבוקר בזמן שמילאתי מים אחרי שהרמתי את הפקק

• תוכן חדש...