Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מחפש שעון חכם הכי טוב בשוק שקיים(רלוונטי גם שעון שייצא בחודשים הקרובים, לא לחוץ לקנות)

לפי מה שקראתי עד עכשיו השעון LG G Watch urban הכי טוב בשוק, האם זה נכון?

תודה מראש

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השעון של אפל פשוט מכוער, נראה כמו הדגמים הסינים הראשונים של לפני כמה שנים.

Huawei Watch הכי יפה, מתחבר גם לאיפון אם רוצים.

הוא והמוטורולה החדש הכי יפים וטובים עכשיו.

style-1-2.jpg

אייל

פורסם

וואו! השעון של Huawei פשוט יפה!

הוא ניתן להזמנה מחו"ל? באתר של וואווי ישראל רשום שהוא עדיין לא זמין בארץ.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

השעונים המובילים כרגע בשוק הם של סמסונג אל ג'י ומוטורולה, את השעון של אפל אני לא מציין כי אתה רוצה אנדרואיד.

לך רק נשאר לבחור מה מתאים לך מהפיצ'רים שכל שעון מציע וכמובן המראה שלו.

אני באופן אישי מחכה בקוצר רוח לשעון של huawei, למרות שיש לי אייפון.

פורסם

ה

huawei הזה, נראה מדהים, כך הם בשנתיים שלוש האחרונות, כבר טיפסו לצמרת של הטלפונים החכמים!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
השעונים המובילים כרגע בשוק הם של סמסונג אל ג'י ומוטורולה, את השעון של אפל אני לא מציין כי אתה רוצה אנדרואיד.

לך רק נשאר לבחור מה מתאים לך מהפיצ'רים שכל שעון מציע וכמובן המראה שלו.

אם היית צריך לדרג, איך היית מדרג? יש הבדלים מהותיים בין כל דגם ודגם (מבחינת פיצ'רים)?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

התכוונתי לגבי השאלה, של דור 4.

רוב המכשירים לא תומכים בדור 4, הטלפון שלי כרגע בדור 4, מה ההשלכות שיהיו על השעון?

האם אני לא יוכל להשתמש בפונקצייה כלשהי בשעון או בטלפון דרך השעון וכו'?

עכשיו גם ראיתי שבעתיד הקרוב ייצא moto 360 2 נראה מאוד מרשים, ובקנייה אפשר לבנות לעצמך מכשיר מבחינת צבעים וסוגי מטריאלים, עור או ברזל וכו'

https://www.motorola.com/us/products/moto-360

פורסם

שעון בסה"כ מתחבר לטלפון, לא משנה מבחינתו תתחבר לדור 1 אנלוגי של פלאפון. אלא אם אתה מחפש שעון עם כרטיס סים לנהל בו שיחות, מה שלדעתי מיותר. גם בעלי סמסונג גיר עם סים שאני מכיר לא מנהלים בו שיחות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...