Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי במחשב נייד ה WIFI כבוי ואני מחובר עם כבל לראוטר בשביל להוריד מהקרינה.

הם רוצים לשדר בחדר חשמל, הדבר הזה יכול להרוג פילים.

אצלי ואצל עוד מיליוני אנשים הויפי לא כבוי ואנחנו עדיין בחיים. אותו הדבר עם המכשיר שהחברה הזאת מוכרת.

ובנוגע לשעון - אתה פשוט טועה שהם לא נותנים שום דבר. יש יתרונות ברורים שמקלים על החיים של אנשים מסוימים. נכון, זה גדג'ט שהוא לגמרי לא חובה אם יש לך טלפון, אבל חוץ מהגליצ'ים שלו, אני די נהנה מהמוטו360.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני, במוטו שלך ניתן לענות ולשוחח דרך השעון (ספיקר, מיקרופון)?

לא הצלחתי להבין חד משמעית מהאתר שלהם.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

עזוב אם אפשר או איפשר - זה לא פרקטי ולא באמת נח.

(מניסיון עם האייפון והWatch שנחשב עם אחלה ספיקר ומיקרופון).

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מודע לכך שזה לא באמת פרקטי ואני גם לא מייעד את השעון להחליף את הסלולרי בשיחות יום-יומיות.

עם זאת, במידה ואפשר יהיה לענות ולנהל שיחה קצרצרה מבלי להוציא את המכשיר, זה יכול להיות נוח.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
ואוו! תקשיב - זה אחד הדברים שיהיו קפיצת מדרגה עצומה ביותר אם זה יגיע לשוק במחיר סביר ויהפוך לסטנדרט.

ליביו

הם נסחרים בבורסה, אתה יכול לשים את הכסף שלך איפה הפה שלך :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מאמין ברעיון - לא מכיר את החברה המבצעת + כמו שרמזתי - החלק הקשה יהיה מי החברה שתעשה לזה סטנדרטיזציה ותסחוף אחרי את השוק. לא מי שתציג ראשונה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

איך זה הגיוני שב lg g urbane אין gps ?

זה אומר שלריצות למשל השעון הזה לא רלוונטי... מצד שני הם מתפארים בזה שהשעון כן סופר צעדים, איך הוא יכול לספור צעדים בלי gps? האם הכוונה שהוא סופר צעדים דרך הטלפון הסלולרי?

דבר נוסף היום אמור היה לצאת השעון המדובר של Huawei, רק לא הצלחתי למצוא שום מידע חדש עליו, האם ניתן לרכוש כבר? מתי להארכתכם יגיע לארץ?

פורסם

ספירת צעדים נעשית על ידי חיישן הקרוי accelerometer, כלומר מד תאוצה, אשר "חש" את התנועות ומהן מחשב את מספר הצעדים (ואני מוסיף - לפי מה שלמדתי על "מדי צעדים" ייעודיים - בדיוק די ירוד). אותו חיישן הוא זה האחראי לשינוי כיוון המסך כאשר אתה מסובב את הטלפון, או גורם לתגובה אם אתה מנער אותו ומתוכנתת פעולה כתגובה לניעור.

מקלט ה-GPS מאפשר חישוב המיקום, ומתוך איסוף מידע על המיקום חישוב מרחקים ומהירויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

LG Watch Urbane או Huawei Watch?

הדרישה העיקרית היא שעון שנראה כמו... שעון.

מעבר לכך שמתי לב שכולם פחות או יותר זהים מבחינת החומרה והתוכנה.

פורסם
לא זה ולא זה רוצה שעון חדש חפש את ה-tag heuer connected עולה כ-1500$

מכיר. הייתי בהחלט קונה אבל לא במחיר הזה.

מה יש בו של טאג הויר מלבד הטיקט? על מה משלמים שם פי 5 משעון חכם "רגיל"? אין בו שום דבר ממה שיש בשעונים אמיתיים.

פורסם

צביקה לך על ה huawei watch מחזיק לך אצבעות שלא תקבל אחד עם מסך אדום

אני עם מוטו 360 דור 2, סבבה, לא יותר מזה... אני קצת מצטער שלא קניתי את ה huawei

על ה huawei היו מבצעים טובים באמזון US עם משלוח לארץ, תבדוק אולי עדיין יש מבצעים

פורסם

אני קצת משוחד כי העמדתי אחד למכירה אבל יש לי גלקסי גיר S2 ואני מבסוט ממנו מאוד, קניתי 2 כי רציתי לתת אחד לחברה והיא לא רצתה, לכן מוכר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...