Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתבצר, ועוד סתם. הכותרת הטעתה אותך, עקב פערי ידע בפיאט (שזה בסדר, לא כולם חייבים לדעת, אם-כי זה לא מידע כה איזוטרי כמו שאתה מנסה להציג). עכשיו אתה יודע. שחרר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קח, עלי :wink: :

maxresdefault.jpg

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גדול:lol:, הג'נטלמן האברופאי קורא למישהו אחר שמוק מתנשא...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני עם דריש פה, מי שיעשה חיפוש בעתיד יתבלבל.

וכן בתור חובב רכב קלאסי די נהנתי לקרוא את מה שכבר ידעתי, לנסוע על רכב אירופאי ישן זה די דראעק, לא שה500 החדשה לא מחורבנת אבל כן מכניס לפרופורציות.

haters will hate

פורסם
~

לא ידעתי שיש תחרות על משבצת השמוק המתנשא בפורום, אבל כנראה שלא לעולם חוסן.

מכל השמוקים שבעולם אתה האחרון שחשבתי לשמ6ע ממנו משפט כזה.

גם אם אתה לא בקיא בדגמי פיאט (וגם אני לא בקיא בהם ברמה כזו) אחרי שני משפטים ותמונה אחת אתה מבין בדיוק על מה מדובר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

~

אולי לא התנסחתי בצורה ברורה. החשש שלי הוא שכותרת כזאת פשוט תמנע מאנשים להיכנס לשרשור, וחבל - כי זה סיפור מעניין על רכב לא שגרתי ואפילו עם תמונות יפות. זה כמו לכתוב בכותרת "אתמול נסעתי על מאזדה" ולשכוח לציין שזו הייתה מאזדה RX7 והנסיעה הייתה על מסלול מירוצים. כמה אנשים כבר יכנסו בשביל לבדוק על מה מדובר?

לגבי משפט השמוקים - האמת שאני כבר מזמן לא כזה, בשנים האחרונות נהייתי הרבה יותר מתון בדעותיי ובכתיבתי, אבל זה עדיין התקן שלי בפורום. לכן כשמישהו מנסה לקחת לי אותו, אני מגיב בהתאם. :wink:

פורסם

אל תדאג. בשביל הותיקים לפחות תמיד תישאר השמוק המתנשא של הפורום :lol:

הכותרת אולי מטעה בנושא הרכב (גם אני חשבתי שזו החדשה חדשה) אבל כשכתוב טוסקנה ופיאט ביחד כולם ייכנסו בלי קשר לאיזה אוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
~

האם אני היחיד ששם לב לכך שהשרשור עוסק בפיאט 500 הישנה, בניגוד למה שכתוב בכותרת? :confused:

אני בספק אם זה תורם לרייטינג, שכן הדגם החדש כבר מאוס ולעוס לעייפה בפורום. כדאי לשנות.

1+

גם אני לא הבנתי, נכנסתי לשרשור בקושי לאחר שראיתי את הכותרת וציפיתי למצוא עוד כמה משפטים שמהללים את ה- 500 ה"חדשה" (שלדעתי מאוסה לעייפה), אבל אז אני נתקל בכתיבה על ה-500 הישנה שזה כבר משהו אחר לגמרי.

הכותרת מטעה וזה אמור להיות בפורום אספנות ולא באוף טופיק. אנחנו לא אמורים להיות בעלי ידע מעמיק בפיאט כדי לדעת לקרוא כותרת - היא צריכה להיות ברורה ומשקפת את תוכן השרשור עוד לפני שנכנסים אליו - ראו את כללי הפורום ואת כללי הכתיבה באופן כללי. למה אתם מתעקשים סתם?

פורסם

מה קרה, כל נרגני הפורום התייצבו בשרשור?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

את הטראפיק שלא הצליחה להשיג הכותרת השנויה במחלוקת אנחנו מביאים במסלול העוקף - ע"י המשך הדיון והקפצת השרשור לראש העמוד.

הישארו עמנו.

פורסם
בדשבורד של הרכב שום דבר לא זז ממש, וגם לא באמת עובד - אפילו לא שעון החום, לצערם של חסידי הרכיב מציל החיים הזה.

רק עכשיו שמתי לב לפרט הזה. השם ישמור ויעזור! הצלחת לסיים את הטיול מבלי שרוברטו עלה באש למרות שהסטיומטר שלו מקולקל?! אמור את ברכת הגומל תיכף ומיד!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לדעתי סביר יותר שמנוע הפיאט התחמם ופות"ש נסע כך מבלי לשים לב שכן שעון החום אינו עבד, מאשר שנסיעה בפיאט הסתיימה ללא חום מנוע גבוה. :roflmao:

• תוכן חדש...