Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב500 ישנה מקורית אין בכלל שעון חום :roll: רק מהירות, אפילו סלד אין.

בזאתי אני רואה בתמונה ששמו משהו, לא יודע אם יש להם למה לחבר אותו בהתחשב בזה שזה קירור אוויר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה שיהיה שעון חום במכונית עם מנוע מקורר אויר? מה הוא ימדוד?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון, אבל: 1. במנוע מקורר נוזל האינדיקציה היא של טמפרטורת הנוזל, ובקירור אויר אין נוזל למדידה. 2. במנוע קירור אויר אין בעיה של חוסר נוזל קרור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמנם הדיון העקיף שהתפתח מעניין\משעשע אבל נראה לי שקצת עשיתם מחטף לשרשור המגניב של יבגניפ וחבל.

בכל אופן, דריש הסר דאגה, בשבילנו תמיד תישאר המתנשא המוביל ובפער ניכר על כל השאר.

הישראלים האלה, אפילו להתנשא הם לא יודעים.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
למה שיהיה שעון חום במכונית עם מנוע מקורר אויר? מה הוא ימדוד?

טמפרטורת שמן, כמו ב-ZAZ968 מחמד לבי, גם הוא מקורר אוויר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אפשר. מכל מקום, הפיאט נוצר 20 שנה יותר מוקדם, מי יודע מה היו הסטנדרטים.

קוריוז קטן - בביקור בסלובניה לפני 3 שנים מצאתי באיזה שוק מדרכה מספר לוחות מחוונים של פיאט מאותו דור, עם כיתובב באותיות קיריליות. מניח שמדובר בוריאציה היוגוסלבית של פיאט 600. מכל מקום, המנוע של ה-600 היה מקורר מים (מניפה שהופעלה על ידי רצועת האבזרים שנטתה להקרע בנסיעות ממושכות בעליה), ולוח המחוונים שלה כלל מדחום נוזל הקירור.

עם זאת - לוח המחוונים שמופיע בשרשור של יבגני כלל אינו דומה ללוח המקורי.

פורסם
רק עכשיו שמתי לב לפרט הזה. השם ישמור ויעזור! הצלחת לסיים את הטיול מבלי שרוברטו עלה באש למרות שהסטיומטר שלו מקולקל?! אמור את ברכת הגומל תיכף ומיד!

לדעתי סביר יותר שמנוע הפיאט התחמם ופות"ש נסע כך מבלי לשים לב שכן שעון החום אינו עבד, מאשר שנסיעה בפיאט הסתיימה ללא חום מנוע גבוה.

בהחלט נס, בשביל זה גם עצרנו כמה פעמים במהלך הנסיעה :)

לגבי התהיות על השעון והדשבורד - הרכב הספציפי שנהגתי בו הוא צעיר יחסית (לפי האתר של החברה הוא מ-1970), וכאמור בעברו הוא היה רכב מרוצים, מה שכנראה מסביר את הדשבורד השונה. ברכבים אחרים שם ראיתי עוד כמה גרסאות דשבורד שונות.

בכל מקרה, עד כמה שאני יודע, היו עוד שינויים בין השנים והגרסאות, כמו דלות הפוכות שנעלמו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אמנם הדיון העקיף שהתפתח מעניין\משעשע אבל נראה לי שקצת עשיתם מחטף לשרשור המגניב של יבגניפ וחבל.

אין דבר כזה פרסום שלילי, תראה איזה השתתפות ערה יש פה ביומיים האחרונים. השרשור סוף סוף זוכה לחשיפה הראויה.

• תוכן חדש...