Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 שנים עם פוקוס ST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במילה אחת - לא!

בשתי מילים - לא יודע...

זו שאלה מעולה. לדעתי מכוניות כאלה גורמות לא פעם להקצין בבחירה הבאה.

לאחד היא תהיה קשה מדי ויחפש מכונית נוחה, לשני רועשת ויחפש מכונית שקטה.

אני לפחות יודע שאת הסיפור עם האופי הספורטיבי אמשיך, אני אוהב לנהוג, גם אם אני לא בדיוק מנוי על נס הרים או טיולי קבוצות.

ה RS על הנייר מעניינת, אבל אני לא יכול להגיד על מכונית שהיא תהיה הבאה שלי בלי לנהוג בה.

אני חושב שאני די בעיניינים ויודע מה הדעות ומה המבחנים או הזמנים ברינג, אבל אין תחליף לרושם האישי. ככה אני לפחות.

מכונית נהדרת בפרספקטיבה אחת יכולה להיות משמימה או בלתי נסבלת בחיים האמיתיים.

כך או כך, אין לי תוכניות לטווח הנראה לעין (שנה לפחות) לעשות שינוי.

אני רק יכול לאחל לנו שהמכונית הזו כמו גם צמד ה ST יוצעו ע"י היבואן בשנה הבאה לטובה ובמחירים הגיוניים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
האם הרכב הבא שלך יהיה דגם ה-RS ? או שבכלל משהוא אחר לחלוטין ?
קשה לי להאמין שניזכה לראות פוקוס RS בארץ .במשהו שהוא לא תמונה.
פורסם

לפי בעלים של אחד המוסכים הגדולים ברשת של ״דלק״ (קרבה משפחתית), הסיכוי לראות שוב ST בארץ הוא נמוך מאד. לצערי, היבואן הזה לא מעוניין להשקיע בנישה של רכבים ספורטיביים עממיים כיוון שלטענתו קהל הלקוחות בארץ קטן מאד ולא שווה את ההשקעה (= לא רווחי). כמקדם תדמית שוקלים שם ברצינות להביא את המוסטאנג דווקא...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

שי נהניתי לקרוא , רואים שאתה מאוד נהנה מהאוטו , תמשיך ליהנות , סע בזהירות , ותמשיך לעדכן , מענין במה אתה רואה את עצמך נוהג אחריה ?

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

הבחור נהנה מאשתו הנוכחית ( רכבו )

אתם כבר מציעים לו את בר רפאלי.

נהניתי מהדיווח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
במקרה קראתי היום ביקורת על ה-SLK 55. נכתב שהיא כיף טהור. 700K והיא שלך :)

הבחור נהנה מאשתו הנוכחית ( רכבו )

אתם כבר מציעים לו את בר רפאלי.

נהניתי מהדיווח

ישה צודק בניתוח, חוץ מהעובדה שבר רפאלי היא לא הטעם של כולם...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מנצל את השרשור הקיים לעדכון בנושא התחזוקה והחיים המשותפים. (מנהלים-אודה לעדכון הכותרת ל שלוש שנים עם פורד פוקוס ST)

חלפו 3 שנים וכמעט 36K ק"מ.

מאז הרכישה הייתה ב 3 טיפולים. הראשון בעלות 600 ש"ח, השני 900 ש"ח והשלישי 1,600 ש"ח. הכל עוגל כלפי מעלה.

הטיפול השלישי כלל החלפת רפידות קדמיות, בכל השאר, שמן ופילטרים.

העלות כוללת חברות במועדון שמזכה ב 15% הנחה על הטיפולים וכן רכישת אחריות לשנה הרביעית.

הכל במוסך המרכזי בניר צבי.

בנוסף, בשנה האחרונה הוחלף מצבר בעלות של 800 ש"ח בקירוב וכן נורת ברקס בעלות 50 ש"ח.

המכונית מפונקת מאוד - חונה בשגרה בחניון מקורה וזוכה לשטיפה ידנית על ידי בלבד עם כל כללי הטקס הקפדניים ביותר.

הכל עובד במכונית בדיוק כפי שהייתה חדשה. אין שום איבוד נוזלים או שום אביזר תפעול או משטח ששינו את אופיים.

במהלך השנה האחרונה - שדרגתי את מערכת השמע אצל יוסי אלפיין שראוי למוניטין הטוב שלו.

המכונית הגיעה במקור לארץ עם מערכת של סוני כולל ארבעה רמקולים וארבעה טוויטרים. אך בגלל אופנת המסכים הגדולים המערכת הוחלפה ע"י היבואן למותג סיני. מערכת הסוני נמסרה לי ארוזה יפה.

המערכת הסינית לא אחידה באיכויות שלה. יש מדיות שנשמעו טוב מאוד ואחרות בינוני. החולשה העיקרית שלה, שבכביש רועש, קשה להגיע לשמע נעים.

כעת לאחר השדרוג אצל יוסי - למעט קליטת הרדיו שהיא בסדר אבל לטעמי אינה מספקת צליל מספיק איכותי (זה משתנה בהתאם לתחנה ולאיזור) - תענוג לסוע. קשה להאמין כמה הדבר הזה שלא קשור לניהוג ויכולות הרכב, משפר את רמת החיים וההנאה מהשהייה ברכב.

מלבד זאת, ההנאה נמשכת מהנהיגה ומהייחוד.

פורסם

לאור שער היורו הנמוך, מעניין מה העלויות של ייבוא אישי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מכיוון שאין בארץ רישיון של הרכב נדרש ליצר לה רישיון רישוי בפני עצמה דבר שלא קל בפני עצמו ודורש אישור של יבואן מורשה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...