Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הרכב מתאים בתור רכב ראשון?

אני אסע בערך 120-150 קמ בשבוע, אולי יותר

ביד 2 המחיר הוא בסביבות 50-60 אלף שח

אני לא מבין בכל החלקים הפנימיים של הרכב. הם טובים? בשביל המחיר? כלומר, זה הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה בשבילי? או שיש רכבים טובים יותר באותו מחיר או פחות.

חשוב לי שאחזקת הרכב תהיה זולה. תיקונים ביטוח דלק.

ולהנות מהנהיגה. בינתיים כיף בשבילי לנהוג, אני רוצה להנות מהרכב

פורסם

רכב מיני גם מתאים או שרק סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממה שאתה רושם חשוב לך בעיקר אחזקה זולה,לכן הייתי לוקח מיני ידנית,הניסן מיקרה נמכרה ב אזור ה 60 אלף חדשה,הייתי בודק אם זה המחיר שלה עדיין.

יונדאי I10 גם אחלה רכב,מושבים אוחזים,סלון משולב 2 צבעים.

סיטרואן C1,חיסכונית,מושבים נוחים,החיסרון שמאחור אין הרבה מרווח לעומת היונדאי למשל,אבל אהבתי אותה יותר בנסיעה לעומת היונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ממה שאתה רושם חשוב לך בעיקר אחזקה זולה,לכן הייתי לוקח מיני ידנית,הניסן מיקרה נמכרה ב אזור ה 60 אלף חדשה,הייתי בודק אם זה המחיר שלה עדיין.

יונדאי I10 גם אחלה רכב,מושבים אוחזים,סלון משולב 2 צבעים.

סיטרואן C1,חיסכונית,מושבים נוחים,החיסרון שמאחור אין הרבה מרווח לעומת היונדאי למשל,אבל אהבתי אותה יותר בנסיעה לעומת היונדאי.

אוקיי, קודם כל, יש איזושהי בעיה עם הפולו יאנג ההיא? כי ממש נדלקתי עליה

פורסם

בפולו הטיפולים יקרים יותר, החלפים, הביטוח לפי דעתי גם יקר יותר.

אין ספק שמבין כל האופציות ש yulianx נתן לך הפולו הכי מהנה לנהיגה.

אבל תעשה שיקול אם יש לך כסף להחזקה של רכב גרמני או שאתה מתפשר על רכבים מעט פחות מהנים לנהיגה אבל עם החזקה זולה יותר.

פורסם
אוקיי, קודם כל, יש איזושהי בעיה עם הפולו יאנג ההיא? כי ממש נדלקתי עליה

אין בעיה ספציפית עם הפולו יאנג. הדגם הזה מגיע עם המנוע היותר מוצלח של פולקסווגן, מנוע ותיק שנחשב לאמין יחסית וללא מגדשי טורבו. גם הגיר ידני וללא מצמד כפול. הביצועים לא מהירים אבל הרכב נוסע יפה בסך הכל, זריז ודי חסכוני.

לנו הייתה במשפחה אחת כזאת מודל 2011 שנמכרה לא מזמן. ברגע שיצאנו מרשת המוסכים המורשים של פולקסווגן עלויות האחזקה היו סבירות לחלוטין. שלנו נמכר לא מזמן בכ-50 אלף ש"ח, וזה היה רכב שמור ומלוקק עם מעט מאוד קילומטרים. 60 אלף ש"ח נשמע לי גבוה מידי, אלא אם מדובר על מודל 2012-13.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אין בעיה ספציפית עם הפולו יאנג. הדגם הזה מגיע עם המנוע היותר מוצלח של פולקסווגן, מנוע ותיק שנחשב לאמין יחסית וללא מגדשי טורבו. גם הגיר ידני וללא מצמד כפול. הביצועים לא מהירים אבל הרכב נוסע יפה בסך הכל, זריז ודי חסכוני.

לנו הייתה במשפחה אחת כזאת מודל 2011 שנמכרה לא מזמן. ברגע שיצאנו מרשת המוסכים המורשים של פולקסווגן עלויות האחזקה היו סבירות לחלוטין. שלנו נמכר לא מזמן בכ-50 אלף ש"ח, וזה היה רכב שמור ומלוקק עם מעט מאוד קילומטרים. 60 אלף ש"ח נשמע לי גבוה מידי, אלא אם מדובר על מודל 2012-13.

מה זה אומר שהביצועים לא מהירים אבל הרכב זריז?

וכשאתה אומר שיצאתם מרשת המוסכים המורשים של פולקסווגן, הכוונה שנשארתם עם הרכב והלכתם למוסכים לא מורשים איתו?

ובקשר למחיר, הנה אחת מ2012 ב54K

נראה טוב?

http://www.yad2.co.il/Cars/Cartrade_info.php?CarID=5157f79e34ce7333f97562bf944504d2fc0&t=1441985664&utm_source=facebookshar&utm_medium=fbfeed&utm_content=Cars

פורסם
בפולו הטיפולים יקרים יותר, החלפים, הביטוח לפי דעתי גם יקר יותר.

אין ספק שמבין כל האופציות ש yulianx נתן לך הפולו הכי מהנה לנהיגה.

אבל תעשה שיקול אם יש לך כסף להחזקה של רכב גרמני או שאתה מתפשר על רכבים מעט פחות מהנים לנהיגה אבל עם החזקה זולה יותר.

אוקיי, יש לכם במקרה עוד הצעות חוץ מהניסאן, יונדאי וסיטרואן?

• תוכן חדש...