Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל הוא על תקן הנווד בפורום. אין לדעת איפה הוא מסתובב בימינו.

זכורות לי הודעות שממקמות אותו בנתיבות ומצד שני ברעננה.

סטנד טוב לטלפון שברשותך לא מספק עבור ניווט?

כמדומני יש פתרון אלחוטי למצלמת רוורס גם עבור הצגה בסמרטפון.

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש סטנד מצוין כרגע למכשיר שלי (iOttie) ואני יכול להתקין גם פרוקליפ, אבל הייתי שמח שהכול יהיה ביחידה אחת שעושה את הכול.

וגם למרכז כמו שאמרתי אין בעיה להגיע לטובת מתקין איכותי כמוהו או כמו יוסי.

אני גם רוצה להתקין חיישני רוורס, איפה אני משיג חיישני רוורס שטוחים? והאם זה נכון שצריך לפרק עבורם את הטמבון? :\

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דעתי על חיישני רוורס במקרה שלך היא כדעתי על מצלמת רוורס :wink:

מצאתי את השרשור הזה שמתייחס מעט לנושא, כולל עלות משוערת אצל יוסי בגובה כ-1600 ש"ח (!).

נדמה לי שמוזכר שם גם קיט חיישנים שטוחים כאלו בשם Cobra R0394, שמחירם באיביי סביב 100 פאונד פלוס משלוח.

פירוק טומבון אכן מתבקש, משום שהם מחוזקים אליו מהדופן הפנימית כדי לאפשר את ה"שטיחות". לא סיפור אם מתבצע כראוי.

בכל אופן, יש מספר שרשורים שעוסקים בחיישנים כאלו ואחרים. לא מתמצא מספיק כדי להוסיף עבורך עוד מידע.

פורסם

1600₪?! זה המון.

אני מעדיף שלא לפרק את הטמבון בגלל הבדיקה, אחר כך כשאלך עם לקוח לבדוק את הרכב, אז יהיה רשום שהטמבון פורק וזה סתם ייצור לי בעיות.

וחיישני רוורס אני רגיל, אחרי 6 שנים כמעט שהתרגלתי לנהוג עם זה, קשה לנהוג בלי זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

למה שיהיה רשום טמבון פורק?

את מי זה מענין אם בוצע כהלכה עבור התקנת חיישנים?

אתה חי בסרט.

אז תתפשר על חיישנים רגילים ולא שטוחים.

פורסם

בבדיקה יופיע שפורק טמבון, סימני פירוק טמבון או שקר דומה אחר.

פורסם

גם אם כן, אני בטוח שזה לא יעניין אף אחד אם תצביע על החיישנים השטוחים שדורשים זאת.

פירוק נכון של הטמבון יאפשר החזרה למקום ללא שום סימן.

פורסם

כרגע נדחה את הנושא הזה ואני אחזור להתעסק במערכת, יש לי עוד זמן להתחבט לגביי החיישנים הללו.

פורסם

בהנחה שאני כן מתקין דאבל דין, איזו מצלמה כדאי לשים? (עזבו מה אתם חושבים על זה בפיאט 500, מה מומלץ?)

פורסם

מה זאת אומרת, מצלמת רוורס כמובן! :lol:

אישית לא מתמצא באפשרויות.

כן צריך להחליט על תצורה (קדיחה בטמבון, מסגרת רישוי, רגלית כזו וכו').

בטח יש משהו שנוגע לזווית צילום, רזולוציות וכזה, ויש גם ענין של החיישן CCD מול CMOS - לא זוכר מה עדיף ולמה.

פורסם

אנוכי מגיע מתחום הצילום, CMOS עדיף, השאלה אם יש משהו מומלץ מבחינת דגם, או איביי או בארץ. (אפשר גם אתרים כמו בנגוד וכאלה)

פורסם

זה נכון לגבי צילום סטילס, אולי ברכב נכון משהו אחר :) התנאים שונים והדרישות שונות.

האם בשביל מצלמה בטמבון גם צריך לפרק את הטמבון?

פורסם

זה כנראה חלק מהענין.

מניח שזה דומה לסיפור עם החיישני רוורס.

(שגם לגביהם אין לי מושג איך מתקינים בלי לפרק, לפחות חלקית, בשביל להעביר את החיווט אליהם).

פורסם

חיישנים רגילים - קודחים חורים (כלפי פנים הטמבון), מעבירים את הכבל פנימה ואז מכניסים את החיישן, לא מסובך במיוחד.

בכל מקרה, שתי שאלות לגביי הפיונייר 2750 (הדאבל דין):

1. האם הוא שולט על מגבר באופן אוטומטי? (מכבה את המגבר בכיבוי הרכב ומדליק בהדלקת הרכב/המערכת)

2. האם בקבלת אות ממצלמת רוורס הוא אוטומטית מציג את התמונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...