Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

סויפט 2013.

אני רוצה להחליף בזמן הקרוב (עוד חודש בערך כשיעברו הסופות חול) את הפילטר מזגן שלא הוחלף בערך שנה וחצי.

מצאתי את זה- http://www.ebay.com/itm/381102235063?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

המחיר נראה נמוך (סביר... בארץ עולה באזור ה100 ש"ח במורשה) ורציתי לדעת אם הפחמן פעיל הזה זה סתם חרטא או עובד? כי יש זולים יותר בלי הפחמן

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לפי דעתי אין שום צורך לרכוש מחו"ל, פילטר תחליפי למזגן עולה

בסביבות ה- 40-50 ש"ח והחלפה אורכת כ- 5 דקות.

מאיפה אתה בארץ?

פורסם

אני מרחובות

אבל השאלה שלי זה אם הקטע של הפחמן פעיל עובד. אמור לסנן רעלים מהגזי פליטה. באח גם לא מחזיק הרבה זמן אבל לא אכפת לי לשלם 100 ש"ח בשנה על כאלה פילטרים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
אני מרחובות

אבל השאלה שלי זה אם הקטע של הפחמן פעיל עובד. אמור לסנן רעלים מהגזי פליטה. באח גם לא מחזיק הרבה זמן אבל לא אכפת לי לשלם 100 ש"ח בשנה על כאלה פילטרים

אני לא מאמין שפילטרים מהסוג הזה יעילים בהרבה יותר מהפילטרים

הרגילים מה שגם אתה לא יודע באמת מי היצרן של הפילטר פחם

ובאיזה תקן זה מיוצר.

אתה יכול לגשת ל"אבי חלקי חילוף" ולרכוש לך פילטר תחליפי במחיר

כמו שכתבתי ולהחליף כל שנה, זה מה שאני עושה וזה עושה את העבודה.

פורסם

פחם נועד לספוג אדים רעילים וכאלה,

בידיוק כמו שיש במסכות הגנה כשעובדים עם חומרים מסוכנים,

לא מבין למה זה שימושי במזגן

תקנו אותי עם אני טועה, אני אשמח.

Seat Ibiza FR

פורסם

היי,

אשמח להמלצה לחנות חלפים באזור חולון שניתן גם לקנות פילטר מזגן לסוזוקי סוויפט 2011 (צורה חדשה).

אם תוכלו בבקשה לשים פה לינק לסרטון/מדריך איך להחליף את הפילטר לבד אני אשמח מאוד.

תודה רבה!

• תוכן חדש...