Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום...

ברשותי סובארו b4 2.0 2009 ידנית הרכב התחיל לגמגם לי בהאצות בהילוך ראשון שני ושלישי

עד שהוא מגיע ל4000 סל"ד ואז הוא מתפרץ כאילו אין מחר יש לציין שהרכב מטופל בזמן במוסך מורשה

של סובארו ולפני חודש נעשה טיפול אחרון שכלל פילטר דלק,שמן מנוע+פילטר +ניקוי בית מצערת פילטר אוויר הוחלף לפני 4חודשים הרכב עם 57.000 ק"מ מה יכולה להיות הביעה כי אני בטוח שאני יכנס למוסך האוטו יעבוד רגיל (חוק מרפי) הבעיה קיימת הרבה זמן אבל לא יחסתי לזה חשיבות כי זה היה קורה פעם ב' אבל היום זה היה ממש מורגש ואם מזגן דולק ממש קשה לו

אודה לעזרה/יעוץ

תודה מראש רמי

פורסם

על כמה ק"מ הרכב עומד?

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

הבחור רשם מקודם 57 אלף!

בתוך בית מסנן האוויר קיים סליל להט שמודד את כמות האוויר הנכנסת למנוע, לפעמים הצטברות אבק גורמת לקריאה לא נכונה וכתוצאה מזה המחשב מזריק כמות דלק לא נכונה. ברכבי בוצע ניקוי לסליל ומאז גם התגובה השתפרה וגם צריכת הדלק ירדה מ 8.5 ל 9.5-10 באותם תנאים.

מה צריכת הדלק ברכבך?

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
הבחור רשם מקודם 57 אלף!

בתוך בית מסנן האוויר קיים סליל להט שמודד את כמות האוויר הנכנסת למנוע, לפעמים הצטברות אבק גורמת לקריאה לא נכונה וכתוצאה מזה המחשב מזריק כמות דלק לא נכונה. ברכבי בוצע ניקוי לסליל ומאז גם התגובה השתפרה וגם צריכת הדלק ירדה מ 8.5 ל 9.5-10 באותם תנאים.

מה צריכת הדלק ברכבך?

היי חג שמח...

כיום 8/7.5 בתוך העיר בנסיעה רגוע ו1/12 מחוץ לעיר

מזה הסליל הזה ומה צריך לפרק כדי להגיע אליו וכמה עולה טיפול כזה?

וכמו שציינתי הרכב עדיין עם הפלגים המקוריים

תודה רמי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הבחור רשם מקודם 57 אלף!

מה צריכת הדלק ברכבך?

היי זה הכן היה הסליל שדיברת עליו זה מעין חיישן כזה שיושב על הפילטר אוויר

הוציאו אותו ניקו ועכשיו האוט בהחלט נוסע הרבה יותר טוב מגיב טוב מאיץ טוב כמו חדש

במוסך ישר הציעו לי לעשות אינפוזיה מבלי לבדוק מזה באמת תודה לך על העזרה

רמי

• תוכן חדש...