Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו תקופות שהיתי משתתף בכל מכרז באתרי מכירות. היה מצבים שהיתי זוכה ב2 טלויזיות שבכלל לא היתי צריך

מאז האיבי ואלי אקספרס השתדלתי לא לילמוד להזמין ,וכל פעם שרציתי משהו הזמנתי דרך משהו.

לפני כחודשים אמרתי בו ננסה להזמין מאלי אקספרס ומאז התמכרתי. אני נימצא באתר לפחות שעתיים לפעמים יותר.ומזמין שטויות .חודש שעבר בלי לשים לב ביזבזתי מעל 300$ .נכון כל דבר 2-5$ אבל תעשו חשבון שכל יום אני מזמין לפחות ב10-15$

אפילו בדואר מכירים אותי רק מהחבילות שאני מקבל

גם אתם ככה? יש מצב להשתחרר מזה?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי איכשהו יוצא שכל חודש אני מזמין משהו באיביי/אלי/אמזון, אבל לא תמיד זה בשבילי ולא תמיד זה גם יקר.

יש לי זמנים שפתאום יש כמה רכישות יחסית יקרות (כמה מאות שקלים למוצר) ויש חודשים שקטים.

אל תנסה לחפש מה שאתה לא צריך. כנס לאתרים רק אם אתה צריך משהו... לא סתם כדי להסתכל כי אז הבית שלך יהיה מחסן.

פורסם

במקומך הייתי גוזר את האשראי.

סתם ככה להזמין דברים כל היום ? הילדים לא קופצים עליך בבית ? לך תשחק איתם כדורגל או משהו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני חבר בקבוצת מכירות פומביות של דגמים.

אבל בד"כ אני מפסיד, כי אני קמצן. זה נחשב?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נתחיל מזה שאני ניכנס לאתרים בשעות שכבר הילדים ישנים

בהתחלה היתי מסתכל רק על דברים שאני חושב שאני צריך. ואז ניגררתי לכל מני מוצרים שונים. רוב הדברים שאנ מזמין הם בסביבות ה5$ אבל כבר הזמנתי מוצרים של 20 30$ .

אני מזמין מגנים לפלאפונים מטענים סוללות כבלים .כמה כבר אני צריך? אני שואל את עצמי כל פעם ועדין מוצא את עצמי מזמין.

זה סוג של התמכרות .גם הפורום זה משהו שאני מכור אליו ,איך שאני קם בבוקר ישר פותח את הפורום ליראות מה חדש

פורסם

יש קבוצות תמיכה לעניין, אתה בהחלט מכור!!!

מזל לפחות שההתמכרות שלך לא שורפת את כל המשכורת ומוציאה אוכל מהפה של הילדים שלך כמו רוב ההתמכרויות שקשורות לקניות אבל שלא יהיה לך ספק, טפל בזה או שתגיע גם לשם.

מה אשתך אומרת על העניין?

אגב, אינטרנט אחרי שהילדים הלכו לישון...יש לי התמכרות הרבה יותר זולה והרבה יותר "מספקת" להציע לך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

על איכות משלמים,נכון.

אני לא מכור לקניות אשתי כן,

כמו כל התמכרות אני מציע לך פשוט להגביל את עצמך וגם לעבוד

בתיאום עם בת הזוג,ככה אני נוהג לעשות.

מה שכן אני התמכרתי לתוכנה שהומלצה כאן ''קודי''

משהו מדהים פשוט.

גם את האתר הזה אני מאד אוהב בעיקר את הפורום המשפטי.

ויש עוד אתר סיגנון ''האח הגדול'' שמאד ממכר.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אני גם קונה הרבה באיביי ובאתרים האלה, צריך להגמל מזה :)

אולי נפתח קבוצת תמיכה לחברי הפורום? :D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
נתחיל מזה שאני ניכנס לאתרים בשעות שכבר הילדים ישנים

בהתחלה היתי מסתכל רק על דברים שאני חושב שאני צריך. ואז ניגררתי לכל מני מוצרים שונים. רוב הדברים שאנ מזמין הם בסביבות ה5$ אבל כבר הזמנתי מוצרים של 20 30$ .

אני מזמין מגנים לפלאפונים מטענים סוללות כבלים .כמה כבר אני צריך? אני שואל את עצמי כל פעם ועדין מוצא את עצמי מזמין.

זה סוג של התמכרות .גם הפורום זה משהו שאני מכור אליו ,איך שאני קם בבוקר ישר פותח את הפורום ליראות מה חדש

בהחלט התמכרות הדורשת התערבות של פסיכולוג/קבוצה טיפולית. אם אתה מזהה אצלך עוד בעיות הקשורות בצורה ישירה או עקיפה להתמכרות פנה לעזרה.

בדרך כלל אנשים אשר מכורים למשהו תמצא אצלם עוד כמה 'בעיות' אשר זקוקות לטיפול.

אל תתבייש פנה לקבלת עזרה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
בהחלט התמכרות הדורשת התערבות של פסיכולוג/קבוצה טיפולית. אם אתה מזהה אצלך עוד בעיות הקשורות בצורה ישירה או עקיפה להתמכרות פנה לעזרה.

בדרך כלל אנשים שמוכרים למשהו תמצא אצלם עוד כמה 'בעיות' אשר זקוקות לטיפול.

אל תתבייש פנה לקבלת עזרה.

לא נרוץ לטיפול כ''כ מהר.

אתה יודע כמה נשים מכורות לערוץ הקניות למשל?

אם אתה עומד במכסה מסויימת זה עדיין בסדר,וזה בגדר

תחביב,אם אתה חורג ואתה מרגיש שאתה כבר חסר שליטה,

וחורג ואף מבזבז כסף שצריך לבוא לכלכלת בית,ילדים וכו'

אזי,קבוצת תמיכה ואם לא עוזר אזי עזרה מקצועית.

פורסם (נערך)

תגזור את האשראי/ים ותעבור למזומן ובעיית ההתמכרות תפתר מעצמה.

ככל שמרחיקים את האדם מהכסף אמיתי ויוצרים טווחים מדומים מהכסף בדמות 'אשראי' 'קופונים' וכו' כך הכסף מאבד מערכו בעינינו והנטייה לבזבז גדלה.

תשאיר אשראי אחד רק לתשלום חשבונות שותפים וזהו.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אגב, אינטרנט אחרי שהילדים הלכו לישון...יש לי התמכרות הרבה יותר זולה והרבה יותר "מספקת" להציע לך.

התמכרות מסוכנת לא פחות, יש לה הרבה יותר קבוצות תמיכה מאשר לקונים אובססיביים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נדמה לי שכמעט כולם עוברים תקופה כזאת. הקלות הבלתי נסבלת של הזמנה באינטרנט.

עשיתי סוויץ', לא קונה יותר זבל סיני. פעם בכמה חודשים קונה כלי ידני טוב

בעלות אסטרונומית וזהו.

בשורה התחתונה כנראה שזה עולה לי יותר,

אבל לפחות הפסקתי למלא את הבית בזבל חצי מקולקל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...