Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

וינה מדהימה בחג המולד.

לא נראה שיש עיר מערב אירופאית אחרת שבה חווית חג המולד כ"כ יפיפיה ומהנה כמו בוינה, העיר יפיפיה, מקושטת וכיף להסתובב בעיר האלגנטית הזו.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גם רומא נפלאה לפני חג המולד. וכך גם עוד ערים רבות באירופה - אוירת החג עם הקישוטים והתאורה, במיוחד כאשר מצפינים קצת והלילות מתארכים.

עם זאת מעולם לא הייתי באירופה בחג המולד עצמו ובראש השנה האזרחית, כך שאיני יכול להעיד עליהם.

בכל מקרה - צריך להיות ערים לנושא השירותים לציבור (למשל תח"צ, חנויות, מוזיאונים ואתרי תיירות) שכן מדובר בתקופה היחידה בשנה שבהן שירותים מצטמצמים עד כדי סגירה שלמה לשעות או ימים. מחייב בדיקה פרטנית לגבי כל אתר ושירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תקופת הסילבסטר היא תקופה מאוד שונה וחויה התיירות שונה בהתאם.

בין רומה לוינה או פראג -וינה או פרג עדיפות

פורסם

מנסיון,

תבחר בברלין וינה או פראג.

המחירים יהיו זולים יותר, אני הייתי בברלין בסילבסטר והיה לא פחות ממדהים.

בניגוד לרומא בה לא נהנתי בכלל לצערי,המחירים יקרים, האנשים קרים, וכמה כבר אפשר לאכול פיצה ?

פורסם

תודה.

פראג כבר היינו (ולא ממש התלהבנו), באוסטריה היינו שנה שעברה, למרות שאני מת לחזור לשם אשתי מעדיפה לראות מקומות אחרים קודם.

לגבי צמצום הפעילות, אני מודע לכך ואעשה שעורי בית ואתכנן מה לעשות ומתי בהתאם.

אם יש עצות נוספות אשמח לשמוע.

פורסם
מנסיון,

תבחר בברלין וינה או פראג.

המחירים יהיו זולים יותר, אני הייתי בברלין בסילבסטר והיה לא פחות ממדהים.

בניגוד לרומא בה לא נהנתי בכלל לצערי,המחירים יקרים, האנשים קרים, וכמה כבר אפשר לאכול פיצה ?

תשתף אותי בבקשה בהמלצות לברלין (אפילו בפרטי),

אני כבר סגרתי טיסה ומלון לתקופה של הסילבסטר והכריסמס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אחרי שהחלטתי כנראה למשוך יום נוסף (ובאופן מוזר מהצהרים) המחירים כבר נהיו גבוהים מדי לרומא וכנראה שאוותר עליה.

הסתכלתי על ורונה וכשחיפשתי את לוקה עיני כבר פזלו לכיוון פיזה ופירנצה

אם אני מבין נכון המרחקים ביניהם קצרים, מישהו יכול לעשות לי סדר במקומות? מרוב האופציות כבר הלכתי לאיבוד.

כרגע בתכנון 5 לילות, אשתי תחפש את הקניות והשווקים, אני מחפש את החוויה של הכריסמס.

יש לציין ששנינו לא חובבי מוזיאונים והיסטוריה, אז צריך במידה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

בקר טוב

אם אתה בעניין של רומא,ברור שטיסה ומלון יספיקו.

מצד שני,אם לא אהבת את פראג,(איך אפשר לא לאהוב אותה),לא יודע אם תאהב את רומא.

עכשיו השאלה כמה ימים יש לך.

וורונה שווה חצי יום,פיזה תיקח לך חצי שעה,פירנצה לפחות יומיים, ולוקה לפחות חצי יום.

כאן גם צריך רכב שכור,אבל צריך לתכנן.

בפירנצה אין צורך ברכב,ולכן כדאי להתחיל איתה או לסיים איתה.

אם יש לך שאלות נוספות,אתה מוזמן לשאול בפרטי.

סלע

פורסם

זה לא שלא אהבתי את פראג, הייתי בפראג כשהייתי ילד קטן וזה היה מקום מדהים, כשהגעתי לשם פעם שניה אולי הייתה לי ציפיה גבוהה מדי והתאכזבתי, לעומת מדינות אחרות (בודפשט לדוגמא שממש ממש אהבנו).

רשמתי,, יש לי 5 ימים.

המרחקים נראים לי קצרים מדי בשביל רכב, אי אפשר להסתדר עם רכבת?

פיזה חצי שעה? אין שם דברים נוספים לראות?

פורסם
תשתף אותי בבקשה בהמלצות לברלין (אפילו בפרטי),

אני כבר סגרתי טיסה ומלון לתקופה של הסילבסטר והכריסמס.

גם אותי :)

פורסם

בפיזה כנראה שתראה את המגדל הנטוי המפורסם ואת הקתדרלה הצמודה אליו.

לא מציע לך להסתמך על רכבות,גם אם ישנן כאלו.

רכב לזוג אפשר לשכור ברמות של 40 יורו ליום +_.

בחו"ל המשאב היקר ביותר שלך הוא הזמן, ורכב שכור מאפשר לך לנצל את הזמן ביעילות מירבית.

יש לך גם את מוטקטיני,עיירת חמד הממוקמת על צלע ההר,ליד לוקה,עם תצפית נוף פנורמית נהדרת.

סלע

פורסם

טיסות ישירות יש לרומא,למילאנו,וצארטרים גם לוורונה.

הכל תלוי בתאריכים ובמצב הטיסה.

לתקופה מבוקשת,עדיפה בדרך כלל הזמנה מראש.

סלע

• תוכן חדש...