Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב אחר שברשותי מכוסה באופן תדיר (לא הדיילי דרייבר בלעז), בכיסוי שאינו מן השורה.

השבוע, הגיע הקש ששבר את גב הגמל.

הרכב חטף לא מעט סווירלים שפשוט כואב לי לראות, ובנוסף מעט כתמי מים שנוצרו בין הפח לכיסוי בעקבות הטל בלילה.

אני צריך למצוא פיתרון (כיסוי איכותי יותר?) או פשוט לעבור להגנה טובה יותר דוגמת ציפוי.

ישנם לא מעט שחקנים בזירה הזו (ואני לא מדבר על ציפוי "נאנו" בשקל בתחנת דלק).

האם מישהו יוכל לחוות דעה על קלות היישום, והעמידות?

אני כרגע שמתי את העין על הEXO V2 או הC1 (שהבנתי שהוא פחות סלחני ביישום)

האופטיקואט למיטב הבנתי כבר לא נמכר בגרסתו הראשונה, אילו אלטרנטיבות עומדות לרשותי?

כמובן, שהזמנה מחו"ל בהחלט עומדת על הפרק במידת הצורך.

תודה.

עריכה:

אשמח לדעת כיצד הציפוי מתנהג בהמשך הדרך, כיצד הוא יגיב לווקסים שימרחו מידי פעם וכו'.

M-TECH E46

פורסם

גם אותי מאוד מסקרן הנושא. אם תהיה כאן הזמנה מחו"ל, אשמח מאוד להשתתף!

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

את המעבר מכיסוי (מהודק ומשופצר ביותר) ששרט לי את הפיניש באופן תדיר עשיתי בעצמי לפני שנתיים עם האופטי שכבר לא נמכר.

ה C1 על אף הטריקיות שבישומו מהווה את אחד הפתרונות היותר טובים מכיוון שהוא בעל עמידות גבוהה ביותר ומחירו (במיוחד בארץ) נוח לעומת מתחריו. CQ מבית CAR PRO הוא פתרון הולם אבל הוא לא קל בהרבה (אם בכלל) ליישום מה C1 ובארץ נמכר במחיר יקר מאד.

הזמנות מחול אם הם עוברות את ה 75$ (ובציפויים הם בקלות עוברות) הם הרבה פחות משתלמות גם אם עושים אותם במשותף-במחיר,זמנים,דואר ישראל האהוב שלנו כבר עדיף למצוא בארץ (בחלק גדול מהמקרים).

על ענייני ווקסים וכל מיני LSP שמעל הציפוי לא הייתי בונה-הם מתוכננים בגדול לדחות כל דבר שמעליהם,מה שכן אני באופן אישי מיישם מידי פעם איזה ווקס בשביל הכיף כשאני יודע שהוא לא יחזיק יותר מידי-וטוב שכך :wink: .

שלומי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

ביקורת שלי לאחר קרוב לחצי שנה עם אופטיקואט אפשר למצוא כאן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא אמורה להיות הגרסה המקורית של האופטיקוט (לא ה-2.0)?

הבנתי שנמכרת רק לאנשי מקצוע, אבל למזלנו יש כאלה בקהל :)

הייתי מוסיף לשיקול את הבודיגארד של וולפס כמיקאלס. הוא לא עמיד (מבחינת זמן) כמו ציפויים אחרים אבל הוא כן קשיח ועמיד בשריטות. בנוסף יוצא זול מאוד פר יישום. עולה 200 ומשהו שח ל150 מ"ל (אזור ה-5 יישומים לבקבוק)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

כרגע הC1 על הפרק.

את הבודיגארד פסלתי היות והוא יותר "סילנט" מאשר ציפוי. יש לי מספיק אוטמי צבע.

השיקול הוא האם ללכת על הציפוי לבדו, או לשלב איתו את הEXO 2 (מה שהופך את התהליך למסובך מאוד).

אעדכן בהתפתחויות.

M-TECH E46

פורסם

מה עם geyon ? למה כולם רצים לc1 וopti coatאני הולך להוריד את הc1 וליישם את הgeyon mhos ציפוי מדהים לדעתי.

שיפוצים..

• תוכן חדש...