Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לפי בדיקות שלי הצעות הביטוח (חובה+מקיף) של החברות יוצאות לי במחירים בסביובות 10000-12000 ש''ח לשנה.למיצובישי לנסר 1.5 2010

נהג צעיר 23 אם רישיון 3 חודשים.

בעיקרון אני קונה רכב שישמש אותי לעבודה+לימודים+בית+יציאות מזדמנות.אך בין היתר יהיה לו שימוש משפחתי כי אין לנו רכב במשפחה.

השאלה האם אפשרי לקיים מצב שהרכב יהיה על שמי ובבעלותי אך פוליסת הביטוח תהיה על שם אבי ויתוסף לו פשוט סעיף של נהג צעיר וכך להוזיל כ4000-5000 ש''ח???????

פורסם

את ההתחכמות עם חברת הביטוח תחטוף בפרצוף כאשר תהיה לך תביעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בלי דוגמא אבל....

עליך להתנהל בשקיפות מלאה מול חברת הביטוח, מסירת כל המידע הרלבנטי , ולשלם בהתאם, כדי שיגיע רגע האמת חברת הביטוח לא תצליח להתנער מתשלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם הרכב על שמך אבא שלך לא יכול להיות מבוטח עליו כגורם ראשון, הכוונה אתה יכול לעשות ביטוח עליך ולהוסיף סעיף של כל נהג ולא להפך.

בכל אופן אם היום הולדת שלך קרוב הייתי מציע לעשות ביטוח לטווח קצר יותר ולשלם פחות כיוון שבגיל 24 יש ירידה משמעותית לעיניין הביטוח.

8)
  • תוכן חדש...