Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורה נבוכים - Wii? XBOX? PS4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי נגד מי? איך, למה וכמה?

אין לי מושג, אף פעם לא היה לי (חוץ מנינטנדו בתחילת שנות ה-90 [סופר מאריו וכאלו]).

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקצרה: ps4 - הקונסולה בעלת הבעצועים הטובים ביותר. Wii חומרה עתיקה, משחקים לילדים קטנים עם גרפיקה חלשה.

Xbox מנסה להיות כמו ps, כמעט אותו מעבד ונתונים. ביצועים טיפה פחות גבוהים.

מבחינתי, אני בחרתי ps. תבדוק אילו משחקים אתה אוהב ולפי זה תבחר ps או xbox. לסוני עוד יתרון שיש קונסולה ניידת ויטה ואפשר דרכה לשחק משחקים מהps.

חוץ מזה, הסוני מריצה יוניקס מתחת למכסה מנוע וxbox וינדוס. מבחינתי זה מכריע את הבחירה ישר. וגם בסוני אפשר לשחק ללא חיבור לרשת ואקטיבצייה.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה יודע לעשות עוד דברים חוץ ממשחקים?

זכור כך מיני דברים על מכשירים פרוצים וכאלו, עדין רלונטי?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

לסוני זה כבר לא רלוונטי. לגבי אחרים - לא יודע. אפשר לגלוש באינטרנט, אבל זה מכונת משחקים והיא לא מיועדת לשימושים אחרים. אני חושב שאפשר לנגן סרטים בלו ריי, אבל לא בדקתי.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לסוני זה כבר לא רלוונטי. לגבי אחרים - לא יודע. אפשר לגלוש באינטרנט, אבל זה מכונת משחקים והיא לא מיועדת לשימושים אחרים. אני חושב שאפשר לנגן סרטים בלו ריי, אבל לא בדקתי.

זה לא כבר לא רלוונטי אלא עדיין לא רלוונטי, לא יפרצו שום קונסולה בשלב כזה מוקדם את החיים שלה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אם אני לא טועה ‚ אז המכס לגבי קונסולות משחקים יירד ב-2016 ! עוד קצת לחכות !

וגם אני ממליץ על ה-PS4

רק עוד קצת?

לחכות רק עוד 4 חודשים + לפחות חודש נוסף עד שהמלאי ייגמר ליבואן ולמשווק וייכנס מלאי חדש פטור ממכס בשביל הוזלה של אחוזים בודדים שאולי אפילו לא תגיע לצרכן?

פורסם

האמת שאין לחץ של זמן וכנראה אף פעם לא הייתי פריק של זה.

פשוט הילדים קצת גדלים וחשוב לנו שיהיה להם גם דבר כזה.

ואם להם יהיה אז למה שגם הגדולים לא ישחקו..

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מבחינת XBOX ONE או PS4 - תקנה מה שיש לחבר'ה שלך.

עושות את אותו הדבר, לכל אחת יש את האקסלוסיביים שלה (כבר לא כמו פעם).

יש עכשיו פלייסטיישן 4 ב2300 שקל עם אחריות שנתיים של ישפאר 1 טרה.

לא מצאתי זול יותר מזה.

פורסם

"שחקנים כבדים" יבחרו ב PS בלי התלבטות בכלל. אל תשאל אותי למה.

ילדים כפי ששמתי לב מעדפים את ה XBOX. הסיבה לכך היא שהמשחקים עם המצלמה הרבה יותר אינטואטיביים. ב PS3 זה היה צולע והמשחקים לא היו מלהיבים לעומת המבחר של מייקרוסופט.

לאיזה גיל של ילדים מיועד המכשיר?

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

פות"ש, בחייאת, תעבור על הרשימת משחקים, תראה מהבלעדיים של כל אחד מה נראה לך יותר.

אישית, מעדיף את ה xone רק בגלל שלסוני שלטי DS4 מעצבנים ולא אמינים, זה לא שלט שנועד לטורנירים של פיפא, בארבעה שלטים ירד הגומי מהאנלוג, השלטים בני חצי שנה.

מעדיף את השלט השמן של ה xone.

מעבר למה שנאמר פה על המכס שכדי לחכות, ישנה שמועה ששתי הקונוסולות יעברו ריפרש בקרוב על מנת לתמוך ב 4K, אז הנה עוד סיבה...

דבר לפני אחרון, הילדים שלך קטנים מידי למשחקים הרצינים

דבר אחרון, הנה

, מכיר כמה בעלי סוני ששוקלים לעשות טרייד אין רק בגללו

• תוכן חדש...