Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש לי התלבטות בין 2 קרנות השתלמות:

1. אקסלנס קסם השתלמות מחקה מדדים

2. אלטשולר שחם השתלמות מסלול כללי

מודה, לא מבין בזה יותר מדי, מישהו יכול לשפוך אור על מה כדאי, עדיף?

אקסלנס קסם זו קופה שקיימת פחות משנה ולכן אין עליה נתונים, האם כדאי להעביר את הכספים מאלטשולר לאקסלנס?

תודה.

פורסם

אלטשולר נחשבים לאחת הקופות הטובות בשנים האחרונות.

בנוסף, כרגע, אני העברתי את שלי למסלולים סולידים.

אני לא אומר לך מה לעשות אלא רק מזכיר שכרגע שווקי העולם נמצאים בירידה מסוימת ובהאטה כך שאני מעדיף כרגע להיכנס למאורה.

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אסביר זאת באופן כללי ולאו דווקא לאלטשולר:

לכל חברה (פרט ליוצאים מן הכלל) ישנם מספר קופות .

קופה אחת סולידית - חשיפה של עד 10%-15% מניות

קופה אחת כללית - חשיפה עד 30%-35% אחוז מניות. ישנם חברות שמגדירות את הכללי עם חשיפה של 40%

קופה אחת מנייתית - חשיפה של עד 60%-90% מניות

ו...יש קופות שמשחקות עם המספרים ועם השמות והכל כיד הדמיון והמדיניות, כמובן שזה חייב להיות תחת הכותרת הנכונה בתקנון.

ולעיניננו,

אם בחרת בחברת אלטשולר,

יש לך את מסלול גולד (המציאו לו שם מפוצץ :-) ) שהוא מנייתי עד 50% כמדומני

ויש לך מסלולים כללים וגם סולידים.

תבקש מהסוכן או מהנציג שיפרוש בפניך את המסלולים הקיימים ותבחר לך.

כפי שציינתי לעיל,

המצב כיום בעולם לא במגמת צפי של עליות, אבל שוב, אני לא אומר לך מה יקרה בעתיד או מה לעשות כי אינני יודע. אני לעצמי העברתי למסלול הסולידי עד שאחליט אחרת.

אשמח לעזור אם משהו לא מובן.

נ.ב.

יש אתר מצוין של משרד האוצר שנקרא גמל נט, בוודאי שמעת עליו. אתה יכול לקבל שם מידע אודות ביצועי קופות, דמי ניהול ופלח השקעות בכל קופה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בכייף :mm_yeah:

• תוכן חדש...