Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני אוהב נקניקיות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכשרות מכניסים מה שכשר.

בלא כשרות אין עכברים וחתולים במפעל, הכל נכנס פנימה.

החברה הכי גדולה בארה"ב של נקניקיות כשרות רוב המכירות שלהם הם ללא יהודים בגלל שהם רוצים שיהיה פיקוח על מה שמכניסים לנקניקיות

איזו ערימת שטויות.

לך יום אחד למפעלים הכשרים של עוף טוב או מי שזה לא יהיה שעושים נקניקיות עוף בארץ (שהן הנפוצות ביותר פה)

כל הזבל האפשרי נכנס לנקניקיות הכשרות, כולל חלקים שאני בספק אם קצב יוכל לזהות בעצמו.

"עכברים וחתולים"? נגלה לך סוד- הפיקוח על המקומות הלא כשרים והכשרים זהה. לרבנות לא איכפת גם אם יכנס לך חזיר מרקד למערכת העיכול היהודית והכשרה שלך, כל עוד הם מקבלים את הכסף שלהם.

הפסקתי לאכול את הנקניקיות באריזות בגלל שראיתי מה נכנס לשם, והן לא טעימות מספיק כדי להצדיק צריכת זבל.

שאני מטייל בחו"ל ומריח נקניקיה מוצלחת מצד שני... אוכל בשמחה.

בארץ לפני כשבוע וחצי הייתי במתחם שרונה, ויש באמצע המארקט מקום שקורא לעצמו "ארוחת צהריים בווארית" או משהו.

נקניקיות טובות. לא עילוי, אבל בהחלט טובות.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין. צריך לנסות בהזדמנות להזמין מהלגה שמוזכרת שם. במקמות אחרים בארץ לא הצלחתי למצוא משהו דומה לנקניקיות מהסוג שיש בדרום ומערב גרמניה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ביקרתי לפני כמה ימים בPINTA באשדוד והיו שם כמה נקניקיות משכנעות ביותר. אני חושב שהתמונה להלן מדברת בעד עצמה.

naknik.jpg

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בהכללה, נקניקיות אמורות להיות 'טעימות', ולא אמורות לבוא מנתח שאפשר

למכור טוב כשלעצמו. לרוב ולמעט מקרי היי-אנד נדירים ומוצהרים,

כל מה שלא ניתן למכור מוצא עצמו נטחן והופך לנקניק כלשהו.

קל לעשות את זה "טעים", וזה בלי להוסיף מונ' גלוטומט אפילו.

בצפון יש נקניקיות טובות [תוצרת מקומית] בין השאר בטחנה במטולה

[לזכרוני מכין אותן איזה מטולאי] ובמבשלת הגולן ואאל'ט גם במושבוצ.

Fat bastard תתחיל לאכול כשר ואז לא ידחפו לך זבל לתוך הנקניקיות.

:-D:-D

רק קצת כרבולות, אוזניים, אפים, עיניים וברכיים כולל הציפורניים [= "100% בשר כשר]

:-D:-D

ההבדל בין נקניקיה כשרה ללא כשרה בהקשר הזה הוא רק איזה אפים וזנבות נכנסים פנימה.

The first one to get angry loses

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה ממש לא עניין של כשרות. בנקניקיה תעשייתית יש זבל, בין אם היא בהשגחת הרב עובדיה או בהשגחת האפיפיור.

נקניקיות שעושים בבית זה כבר סיפור אחר. על האש זה מעדן. סבתא שלי היתה מכינה נקניקיות מבשר כבש טחון, קצת שומן וכל מיני תבלינים בתוך מעי של כבש. היא הפסיקה כי היא לא מוצאת מקום כשר שמוכר מעיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר לקנות מעי סינטטי, שמיוצר מתערובת חלבון כלשהי (מה שהולך לייצור של נקניקיות תעשייתיות)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היום כבר פחות משתמשים במעיים ובמקום משתמשים בשרוול שמיוצר משכבת עור תחתונה של כבש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל בדימונה אחד מחברי המשפחה מכין בקצביה שלו הפרטית נקניות ממולאות בכבד, וזה ללא ספק הנקניקיות הכי טעימות שאכלתי מעודי.

תמיד כשיש על האש - אני מוריד איזה 20 חתיכות בערך. פשוט מדהים.

הטעם מזכיר במידה כלשהי את הטעם של הטחול - למי שמכיר (טחול שלם ממולא בכל טוב שומן בשר פלפלים וכל מיני שטויות, תופרים ופורסים לחתיכות בעובי 2 ס"מ בתוך נייר כסף ועל האש - מעדן).

עשיתי את עצמי רעב, רבאק.

Opel Adam S 2017

פורסם

* יש נקניק לבן רומני שנקרא TOBE

הוא נראה כמו שיש למטבח אבל בעיצוב פרוע,

ולרוב יבצבצו ממנו חתיכות ריסים, סחוסים ופרווה, זוועה.

כשהייתי ביסודי [!] נפל על אבי להכין לי סנדוויץ' אז הוא הלך על הקלאסיקה,

TOBE עם הרבה מרגרינה, זוועות השם כי ירוחם.

יש מאכל איטלקי ידוע שנקרא פורקטה,

זה נראה כמו טחול ממולא כמתואר לעיל אבל בפועל זה TOBE סמוי,

לידיעת הנוסעים.

The first one to get angry loses

פורסם

http://gizmodo.com/that-ground-beef-youre-eating-isnt-actually-beef-1726565569

ראיתי את זה ונזכרתי באהבה שלכם לבשר טחון לא כשר.

בניסוי DNA של בשר טחון ב 48 מקומות שונים בארה"ב גילו שבשר סוס ובשר סנאים הוא די פופולארי.

והם אומרים שבאירופה המצב הרבה יותר קשה.

אז פעם הבאה שאתם אוכלים בשר טחון לא כשר תחשבו על זה.

1402097580106577840.jpg

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא אוכל בשר טחון במקומות מסחריים לא דווקא בגלל עניין הכשרות (אני שומר כשרות) אלא בגלל שראיתי את מה טוחנים במפעלים.

בשר טחון אנחנו קונים מחנות שהקצב שטוחן מול הלקוח.

פורסם

עוד פעם, מצחיק אותי שאתה חושב שלכשרות יש קשר ולו הקלוש ביותר לעניין. ה "פיקוח" שהם מעניקים כ"כ רופף שבאותה מידה הוא יכול פשוט לא להתקיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

צואה של פרות זה כשר, אין פה בעיה הלכתית.:roll:

• תוכן חדש...