Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כד מים של נביעות או שקר כלשהו

ויש לי את המתקן הנחמד הזה- http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v1/32264310299_1/WH-Hand-Press-font-b-Water-b-font-Bottle-font-b-Jug-b-font-Manual-Drinking.jpg

חשבתי לקחת את כד המים איתי לטיולי קמפינג, אבל אני רוצה דרך טובה לסגור את כד המים להובלה ברכב

חשבתי לקחת שקית ניילון ולסגור אותה על הפיה עם אזיקון או משהו, יש למישהו רעיון מתאים יותר?

אין לי את הפיה הקודמת של הכד מים.

תודה!

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

נסה למתוח בלון קטן על הפיה, זה ייסגר בלחץ אבל נראה לי שזה לא עמיד בפני נפילת הכד. אז אולי מסקנטייפ על הבלון, שלא יאפשר לו להימתח בלי סוף (או עד הפיצוץ).

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

הפקק הכחול שיש על הכד הוא חד פעמי?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני קניתי את זה, די דומה לשלך ... http://www.ebay.com/itm/1-Drinking-Water-Pump-Hand-Press-Manual-Bottled-Dispenser-Outdoor-School-Cheap-/291522592195?hash=item43e019bdc3

אמנם צריך את הפקק המקורי של המיכל אבל עושה את העבודה מצויין באטימה , שמתי טפלון 2 שכבות ודחפתי בכוח , גם אם נפל הוא לא שחרר את המים משום שאלו מגיעים מצינורית עד הקרקעית

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...