Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות וויכוח עם קרוב משפחה בן 15 שטען בפני שמגיל 16 ניתן להוציא רשיון טרקטור ולנסוע עם פולריס RZR על הכביש ולא רק בשטח, חיפשתי תשובות באינטרנט ובפורום ולא מצאתי תשובה עדכנית. אשמח אם מי שבקיא בחוק יענה לי תשובה עדכנית כי לפי הבנתי היתה איזו פרצה בחוק שתוקנה לגבי הנושא הזה:

1. האם מותר לנער בן 16 בעל רשיון דרגה 1 לנהוג בכביש שלא לשם חצייתו?

2. אם כן, באילו כלים מותר לו לעשות זאת? הבנתי שהטרקטורים מחולקים ביניהם לסוגים T1, T2 ו-T3. אשמח להסבר על ההבדלים ביניהם. בעיקר לאיזה סוג שייכים פולריס RZR, פולריס רייג'ר וחבריהם.

אודה למי שיענה תשובה מסודרת לגבי העניין. החומר באינטרנט בנושא זה מפוזר ומסורבל ולא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תודה רבה אלעד, אני מחכה לתשובה ממך או מכל מי שיכול לשפוך אור על העניין הזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

לבעל רישיון דרגה 1 מותר לנהוג רק בשטחים של מושבים/קיבוצים, ולחצות כבישים.

כל עוד אין לו לפחות רישיון B אסור לו לנהוג על הכביש(עירוני, בינעירוני), וכמובן שאסור בשום מצב לנסוע איתם בכבישים מהירים.

T1 טרקטור, אפשר לנהוג בו על הכביש עם רישיון B.

T2 טרקטורונים ורכבי שטח, אפשר לנהוג איתם על הכביש כל עוד הם מותאמים לזה ויש לך רישיון B(כמו RZR).

T3 מכונה ניידת (מלגזות), צריך היתר ברישיון, ולא לכביש מן הסתם.

עריכה אחרונה על ידי Car141
  • תוכן חדש...