Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב מגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז, לאחרונה אני מתענייו ביבוא של bmw e30 325

נמצאו כמה מכוניות שיכולות להתאים, עכשיו השאלה שלי היא כזאת,

שילוח של המכונית, קיימת חברה בארץ שמסוגלת לעשות זאת? לאסוף את האוטו ברמניה ולדאוג שהוא יגיע לארץ?

עוד שאלה, אם במידה ואני רוצה להביא את האוטו בעצמי, לבצע נגיד נהיגה מגרמניה ליוון ואז להעלות את האוטו על ספינה, האם הדבר אפשרי? איך זה ילך מבחינת ביטוח ורישיונות של האוטו? האם מישהו מכם עשה פעם את התהליך?

תודה מראש רועי

פורסם

לא עשיתי את זה אישית אבל בעבר כך כל המכוניות שלנו הגיעו, חברים גרמנים היו אוספים אותן מהסוכנות /מפעל שמים להם מספרי מכס Zoll Numer יש ביטוח חיוחד לזה, מסיעים את הרכב לאיטליה ועולים על מעבורת (היום הפרוצדורה דומה רק אין מעבורות מאיטליה).

פורסם (נערך)

מצטרף לשאלה. מצאתי רכב שאני מעוניין לקנות והוא נמצא בגרמניה, מי מסייע בהבאה שלו לארץ.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מצטרף לשאלה. מצאתי רכב שאני מעוניין לקנות והוא נמצא בגרמניה, מי מסייע בהבאה שלו לארץ.

אם "מי" כבר מסייע, מה השאלה?

עודד

פורסם
אם "מי" כבר מסייע, מה השאלה?

רגע של עברית ?

אתה מוזמן לנסח את המשפט שרשמתי בצורה אחרת על מנת שלא תהיה רק ביקורת אלא שהיא תהיה גם בונה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)
רגע של עברית ?

אתה מוזמן לנסח את המשפט שרשמתי בצורה אחרת על מנת שלא תהיה רק ביקורת אלא שהיא תהיה גם בונה.

אין צורך לנסח מחדש. המשפט שלך מנוסח מצוין, אבל סימן שאלה בסופו היה מבהיר את כוונתו.

נסה ותהנה..:x

עריכה אחרונה על ידי ofurst

עודד

• תוכן חדש...