Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים עשיתי פרוייקט קטן לפנסים של הרכב, פירקתי אותם מהרכב ניתקתי את הפילטר אויר בשביל להוציא אותם אחרי שהחזרתי הכל בחזרה הייתה לי מנורת צ'ק אנג'ן מנורת מנוע צהובה.

אחרי שניתקתי את המצבר לחצי שעה וחיברתי, הטורים בסרק מאוד נמוכים, אחרי שאני לוחץ גז ועוזב הטורים יורדים נמוך מאוד והמנוע כמעט נכבה, בדקתי הכל שחיברתי כמו שצריך והכל יושב טוב.

דרך אגב הצ'ק אנג'ן בסוף היה קשור לפנסים,ניתקתי וחיברתי את החוט של הפנסים וזה הסתדר.

לפני כל הפירוק הרכב היה בסדר מה יכולה להיות הבעיה?

נסעתי למוסך אמרו לי שהם איפסו במחשב והכל בסדר אבל עדיין זה קורה.

עם מזגן הרכב בכלל נכבה לי . (רק בהילוכי סרק N P )

ניקוי מצערת או מנוע צעדים יעזור?

סובארו B4 2008

תודה לעזורים!!

וסליחה על החפירה :wink:

פורסם

מכיוון שנותק המצבר ללא גיבוי מחשב ניהול מנוע צריך ללמוד את ערכי המצערת מחדש אז או שתתן לזה עוד כמה נסיעות צאנס או שתבצע ניקוי מצערת וכיול שוב.

פורסם
מכיוון שנותק המצבר ללא גיבוי מחשב ניהול מנוע צריך ללמוד את ערכי המצערת מחדש אז או שתתן לזה עוד כמה נסיעות צאנס או שתבצע ניקוי מצערת וכיול שוב.

אוקי אני אחכה עם זה קצת ונראה..

נגיד וזה לא עובר כמה עולה במוסך לעשות ניקוי מצערת יש לך מושג?

ותודה על התגובה :)

פורסם

אני מניח שסביב ה 200 שח אך הניקוי צריך להיעשות בצורה יסודית על ידי פירוק המצערת מהרכב וניקויה בחוץ ולא עם השפרצה של ספריי דרך פרפר המצערת שהמנוע עובד כי זה לא נחשב ניקוי. מלאכת הניקוי היא לא מורכבת ויש לא מעט מדריכים שמסבירים כיצד לבצע זאת באופן עצמאי גם פה וגם ביוטיוב אז תעיין ואם תצטרך עזרה אני מניח שיישמחו לעזור לך פה לא מעט אנשים שביצעו תהליך זהה.

• תוכן חדש...