Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שאלה, כנראה כבר מעוסה לאנשים אבל אני אשמח לעזרה.

לפני כמה שנים רציתי להיכנס קצת לתחום הדיטיילינג, לצערי עצרתי רק בשטיפת האוטו, שהקפדתי לעשות פעם בשבוע\שבועיים, תלוי במצב.

בקיצור, עכשיו הצטיידתי בצינור גינה, שיגיע לי עד לרכב, ככה שלא אצטרך יותר לסחוב דליים בקומות.

איך אוכל לשפר את התהליך שלי?

עד היום התהליך היה:

1. שטיפת האוטו בכמה דליים של מים.

2. מילוי דלי אחד מים, דלי סבון, ושטיפת האוטו עם כפפה, הייתי עושה את התהליך פעמיים.

3. שטיפת האוטו במים.

4. ניגוב עם מטלית לייבוש.

איך אני יכול לשפר את התהליך? כי לא תמיד אהבתי את התוצאות, אולי זה קשור לעובדה שהאוטו כבר לא חדש כמו פעם אלא 4 שנים על הכביש.

ובהזדמנות הזאת, מישהו יכול לתת המלצה למכון כלשהו במרכז? אני מניח שלא יזיק לעשות לאוטו חידוש צבע\פוליש

פורסם

- הרטבה של הרכב באמצעות הצינור

- הקצפה של הרכב באמצעות מכשיר להקצפה יעודי (לדוגמא gloria FM10 או מקציף שמתחבר לצינור)

- הסרה של הקצף באמצעות צינור

- שטיפה בשיטת 2 הדליים (חפש ביוטיוב ובפורום)

- ייבוש של הרכב

- אם אתה רוצה אפשר גם להשתמש בספריי QD כמו של סונאקס לברק סופי והסרה של כתמי ניגוב שנשארו

פורסם
- הרטבה של הרכב באמצעות הצינור

- הקצפה של הרכב באמצעות מכשיר להקצפה יעודי (לדוגמא gloria FM10 או מקציף שמתחבר לצינור)

- הסרה של הקצף באמצעות צינור

- שטיפה בשיטת 2 הדליים (חפש ביוטיוב ובפורום)

- ייבוש של הרכב

- אם אתה רוצה אפשר גם להשתמש בספריי QD כמו של סונאקס לברק סופי והסרה של כתמי ניגוב שנשארו

קודם כל תודה רבה על התגובה,

שתי שאלות קטנות,

קודם כל האם אחרי השטיפה עם הצינור יש אפקטיביות לשיטפה בשיטת הדליים?

כי העיקרון אותו אחד כמעט לא?

אני אקציף את האוטו, שוב אשטוף עם הצינור, לא?

ולגבי הספריי, יש המלצה לספריי כלשהו?

ואם אפשר פירוט קצר איך להשתמש בו?

פורסם

שאלה ראשונה: בוודאי! אנחנו תמיד רוצים לעבוד עם כמה שפחות לכלוך. הקצף מנתק את הלכלוך מהפח והשטיפה תוריד אותו מהפח. ישאר לך פחות לכלוך לשלב הבא.

לגבי הספריי - קח ONR שמשמש להרבה דברים. מדללים אותו בתוך בקבוק ספריי פשוט עם מים מזוקקים. גם זה של סונאקס מצויין.

לגבי השימוש: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?487892-onr-%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA/page2

דפדף לקטע של צ'יפופו.

• תוכן חדש...