Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחנתי ברכבי החדש באיזה שריטה שכנראה רק שרוט כמוני רואה ומאז זה מציק לי, מדובר בניסאן מיקרה כחולה חדשה.

מחיפוש באפליקציית taptalk ראיתי שהנושא נחרש אבל לא הגעתי לתובנה חד משמעית מה לעשות.

פוליש לכל הרכב אני לא אעשה ואני לא בקטע, מחפש יותר תכשיר לשימוש מקומי קטן להעלמת שריטה.

ראיתי גם אזכורים ישנים לגבי gs27 אך לא מצאתי אותו באיביי או עליאקספרס :-/

כמו שציינתי אני מחפש טיפול מקומי קטן ולא להתעסק בפוליש לכל הרכב.

אני יודע שתשמחו לתמונות אך לא הצלחתי לתפוס את זה עם המצלמה של הנקסוס 5 שלי, בכל מקרה מדובר בשריטה קלילה ודיי שטחית, לא חריטה או משהו בסגנון, בקושי מורגשת בהעברת הציפורן.

אשמח להמלצות.

כמו

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

GS27 זה בולשיט גדול.

בעקרון רק SRP או גלייז דומה יעזרו לך וזה דורש הכנה כגון שטיפה רצינית של הרכב, כולל פלסטלינה + מריחת SRP (או גלייז אחר) ואז יישום הגנה כגון ווקס איכותי או אוטם צבע, זה כמובן אם השריטות עצמן עדינות כגון סווירלים.

לשריטות כבדות זה לא יעזור, אולי יטשט 20-30% אבל לא מעבר - גם אצלי יש כמה כאלו מעצבנות שהגיעו מעץ אלים או מפתח כלשהו - לצערי זה לא ירד עם ה SRP.

גברת אדרת ששפשפה לי את הטמבון האחורי - איך ניתן להסיר?

תוכל לראות איך בעמוד הראשון השכנה החמודה דאגה לשפשף לי את הרכב (ולברוח).

בעמוד השני תראה איך מעבר עם אולטימייט קומפאונד הסיר לא מעט מהצבע שלה (פוליש גס), שלי, ושייף מעט מהמקום - הצלחתי לשחזר כמעט לגמרי את האיזור, עדיין יש שריטות שרואים באור וזווית שונה, ומעבר עם פוליש עדין יותר לאחר מכן ככל הנראה היה משפר את התוצאה.

מעבר לכך קח בחשבון שתיקון אחר יראה לא מקצועי וחובבני, במיוחד אם זה עם מכחול לדוגמא (שלא כולל את כל התהליך - נקיון + מריחה + שיוף מקומי וכו' וכו')

Opel Adam S 2017

פורסם

דווקא 4 שנים אחורה נראה שהתלהבו פה מה gs27.

נראה אולי אישה בהזדמנות פוליש עם חבר שיודע על זה קצת יותר ממני, אבל לא אשקיע כ''כ הרבה בשביל שריטה שגם ידוע לי כמובן שכמותה בטח יהיו עוד הרבה.

מעצבן כי אני תמיד משתדל לא להחנות בצמידות לרכבים כדי להמנע מסימני דלתות וכו' אבל לא משנה מה שריטה בסוף צצה מאיפשהו

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תראה, אתה תמיד יכול לנסות ולחזור אלינו בתור שפן נסיונות :p

האמת שכולם מבטיחים מוצר "פלא" ואף אחד לא באמת מוציא אחד כזה - כי אין ממש כזה לצערי הרב - הלוואי והיה.

ואתה לא לבד, אני חונה בחניון מקורה ומשתדל לחנות בצמוד לקיר כדי להמנע מאנשים שכאלו, גם זה לא תמיד עוזר לצערי.

Opel Adam S 2017

פורסם

ענו על זה 200 פעם.

פוליש מקומי.

אתה לא רוצה שזה יותר מידי טוב- קח פוליש עדין יותר. scratchX או UP.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...