Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

רציתי ככה להתייעץ עם האנשים שמבינים ויודעים על מה מדובר או לקבל כמה ביקורות או עצות לדבר

אז ככה ברשותי אאודי 06 אוטומט 2.0 גיר טיפטרוניק 6 הילוכים עם מצב ספורט אס-טרוניק

מה שקרה כנראה הזניחו תגיר והיתה בעיה של מין מכה חלשה כזאת בירידה להילוך 4 מ5 ועם הזמן זה ניהיה יותר מורגש וגם מ4 ל3

כאשר הרכב קר או בבוקר אין תתפועה כלומר היא רק כאשר הרכב נסע נסיעה והמנוע או הגיר חם

***יש מצב שאולי לא מדובר פה סלונואידים ואולי רענון שמן ופילטר ואיזה תוסף יכולים לסדר תבעיה

ממה שהבנתי בדקתי וחקרתי מדובר פה על סולונואידים

עכשיו הדבר שאני לא מצליח להבין זה על מה באמת לוקחים כלכך הרבה כסף

אני מדבר לא על חאפרים אבל עדיין לאחר בדיקה ניתן להזמין קיט דרך אמאזון כולל משלוח לארץ!! ואני מדגיש בעלות של 240 דולר!

במילים אחרות גם עם מס זה יוצא גג אלף שקל

כל מוסך שאני דבירתי איתו ובין המוכרים טוענים כי עלות הסולונואידים זה אלפיים ואני בא לשאול על מה??

כמו כן העבודה שלדעתי לא פשוטה אבל זה לא מסובך כלומר לא פותחים פה גיר אלה רק מפרקים תתחתית ומורידים תמחשב והפילטר ולדעתי זה גג אלפייה כל העסק כולל החלפת הסולונואידים

למה שהוא המוסכים לוקחים 3500 וצפונה ואני לא מבין על מה???!!!! (על הכל)

לדעתי אלפיים עד 2500 זה מחיר הגיוני יותר

האם למישו היתה הכרות עם הדבר?

האם יש הצעות אחרות הוגנות ?

(מדובר על מחירים בלי מעמ)

אם מישו מכיר סדנא או מישו מקבצועי שיודע ויכול לעזור לי אודה לשיתוף מידע /הודעה או יצירת קשר

תודה

עריכה אחרונה על ידי sinjin
פורסם

*****אה ובחלק מהמוסכים עוד אומרים ששמים שמן מיוחד סינטטי שקוף???

כילו ממה שאני יודע ומכיר בתיבה הזאת שמים שמן אדום ואני מכיר שמנים מאוד טובים מבית קסטרול או וולווליין אשר מתאים מבחינת תקין

כמו כן גם התיבה היא יפנית אז קסטרול בכלל ליגה

עוד דבר אני אפילו מוכן להביא תחלפים ו/או השמנים פילטרים עליי אבל שיעשו תעבודה כמו שצריך ומוכן לשלם מחיר הגיוני

פורסם

1. שמן גיר מקורי אכן מאוד יקר והינו סינטטי מלא.

2. תזמין את קיט השיפוץ ותעשה את העבודה בעצמך.

יצא לך יותר זול אבל לא בטוח שהרכב יסע :-D

דרך אגב יש לך לינק לקיט השיפוץ ?

אני מאוד ממליץ לך על מוסך רון.

איזה כייף לי :)

פורסם

היי

למה ישר ככה ..לא יסע אני ראיתי קראתי ןחקרתי קצת הררבה תנושא כמו כן גם ישנם סרטונים המסבירים בדיוק איך ומה לעשות לא חושב שזה עד כדי כך מסובך במיוחד אם לעקוב אחרי ההוראות ולסמן דברים

ונכון מדובר פה בעבודה שלוקחת קצת זמן

אולי באמת אשתמש ברכב של הבת זוג בחגים ואשפץ את המוח של הגיר לרכב שלי

דרך אגב הנה לינק לקיט שכולל גם תפילטר והאטם דבר שלמה שהוא במוסכים טוענים כי לא מחליפים כי הפילטר מברזל...

http://www.amazon.com/Volkswagen-Passat-TF60-SN-Transmission-Solenoid/dp/B00JTNVTLS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1439151370&sr=8-1&keywords=09g+solenoids

• ספונסר פורום
פורסם

כשאתה רואה חלק באמזון שעולה 1000 שקל, בארץ הוא עולה למוסך כ 1700-1800 שח לפני מעמ .

המוסך יחייב על הערכה כ 2000

השמן זה עוד כ 300

והעבודה כ 700

יוצא סהכ כ 3000 שח לפני מעמ .

זה המחיר שאני גובה עבור שיפוץ מוח עם סולונואידים חדשים .

תביא למוסך את הסולונואידים

תביא למוסך את השמן וכך תוכל לחסוך סכום נכבד אבל אם תהיה בעיה זאת תהיה בעיה שלך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...