Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פות"ש,

בדקת אופציה של שואב אבק של RAINBOW?

הם אמנם מאוד יקרים כחדשים אבל אם תצליח לשים יד על אחד משומש במחיר סביר הייתי ממליץ לך לבדוק.

יתרונות-

סוס עבודה אמיתי

עוצמת שאיבה גבוהה

אין פילטר שעלול להסתם או להפחית מעוצמת השאיבה

שואב הכל כולל נוזלים

לי יש אחד כזה שרכשתי כמשומש, אצלי כ-4-5 שנים (ולפני כן עוד כשנתיים אצל בעלים קודמים), שואב דירת 100 מ' 6 פעמים בשבוע- אפס תקלות.

סיפור דומה אצל כמה זוגות חברים שאצל חלקם יש שואבים דומים בני מעל 10 שנים, שימוש אינטנסיבי ואפס תקלות.

כאמור הם לא זולים אבל סבירות גבוהה שזה שואב האבק הבייתי האחרון שתרכוש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה לכל מי שהגיב ועזר.

הזמנתי כרגע שואב אבק אלחוטי של דייסון, דרך אמזון גרמניה.

מחיר סופי, כולל משלוח ומיסים יצא 515.90 יורו. אמור להגיע כבר שבוע הבא לפי ניסיון של אחרים עם אותה ההזמנה.

מי שרוצה לקרוא ביקורות מאלה שהזמינו, אז השרשור הזה די גדול ומקיף.

לינק למוצר.

פורסם

אוקיי, ה- DC59 Animal הוא אותו מכשיר כמו ה- V6, אבל המברשות קצת שונות.

המברשת הממונעת היא מהדגם הישן החלש יותר, ובמקום ראש שטוח לרצפות קשות/פרקט יש ראש ממונע קטן לספות ודברים דומים.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה יצא לשוק שואב אבק של דייסון אלחוטי , אשמח לקבל חוות דעת לאנשים שניסו אותו בשימוש ביתי , האם עוצמת היניקה חזקה מספיק, לכמה זמן שימוש זה מחזיק לפי ההבטחות זה עד 26 דק רצוף

האם מתאים לשטיחים?

האם מתאים לבתים בעלי כלב?

תודה

ליאור

פורסם

היי,

משתמש באלחוטי כזה (V6) בגרסת האבסולוט בבית 4 חדרים עם כלב (גדול שמשיר המון שיער). הוא משמש תגבור לרומבה או לניקיון יסודי.

במצב שאיבה רגיל, אין לי בעיה לשאוב את כל הבית בשאיבה אחת. ייתכן ותצטרך לרוקן את המיכל פעמיים/שלושה אם יש הרבה לכלוך.

מצב טורבו טוב לשטיחים עבים, כמובן שותה את הסוללה מהר יותר. יש לנו שטיח אחד עבה, אני מניח שאפשר אולי לנקות 2 כאלה בצורה יסודית במצב טורבו.

אחרי שקנינו אותו העפנו את הדייסון הנגלל.

פורסם

אם תחליט לקנות אז תדע שיצא לפני חודש ה V8 עם זמן פעולה כפול, שקט יותר וחזק יותר

נמכר כרגע רק באנגליה למיטב ידיעתי

לגמרי הרכש הבא שלי

פורסם

השואב הנטען של דייסון DC35 אצלי כבר כשנתיים וחצי בגירסה הראשונה שלו.

אחד ממכשירי החשמל הפעילים ביותר אצלי, כיום לא רואה אופציה לחזור למטאטא רגיל או שואב עם כבל נגלל.

מבחינתי לא רק מומלץ, חובה בכל בית.

• תוכן חדש...