Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
V6 Absolute מאמאזון גרמניה. כל עוד הבית לא גדול מדי עושה הכל כולל שטיחים.

מצטער על ה Hijack

לא מצליח לעשות סדר בראש

מה ההבדל בין ה v6 ל dc62 ל dc74?

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

DC59/62 הם דור קודם. אחד מהם זה דגם ששווק בארה"ב השני באירופה. זהים למיטב ידיעתי, אולי הבדל קל באבזור.

את ה- 74 אני לא מכיר, אבל זה נראה פשוט כמו ה- V6 Fluffy.

כל סדרת ה- V6 היא די מיתוג מחדש של הסדרה הקודמת עם מנוע ה-V6, ושינוי באביזרים.

פורסם

היום כמעט והזמנתי DC-52 ANIMAL COMPLETE, אחת הגרסאות המומלצות שלהם, אחריות יבואן רשמי 5 שנים, ב-2760 ש"ח אחרי הנחה של 15%.

אבל המחיר הזה פשוט רץ לי בראש כל הזמן והמחשבה שזה סה"כ שואב אבק :-/.

אני לא אזמין משהו ב-800 שקל, אבל מתחיל לחשוב ללכת על ה-DC39, אחריות יבואן מקביל לשנתיים, ב-1600 שקלים ולסיים עם הסיפור. נראה כמו פשרה מבחינת איכות ומחיר, לא משהו זול עלום שם, מצד שני לא משהו יקר בטירוף על מוצר כזה בסיסי...

פורסם

ב1600 אפשר בהחלט להביא את הv6 מגרמניה

השאלה אם 20 דק זה מספיק זמן בשביל לנקות דירת 4 חדרים ממוצעת בגודל 100 מ"ר?!

בתור מי שאחראי על החלק הזה בבית, לדעתי זה גבולי

ה V6 חזק כמו הדייסונים הנגררים?

פורסם

פעם אני זוכר כשהייתי צעיר ויפה היום אני רק יפה. שואבי הובר hoover היו שם דבר בעולם השואבים מעניין לדעת מה טיב המוצרים שלהם היום.

פורסם

היה לי VAX חובט אי אילו שנים, לא הייתי מרוצה,והרס"ר עוד פחות. בשנתיים האחרונות שימש את אחד הבנים לניקוי חדרו (מפלס נפרד) ולפני מספר שבועות הושלך לאשפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלנו הוא החליף דייסון עומד כאמור ולדעתי הוא לפחות באותה רמה.

כנראה שיש הבדל בין הדגמים, אין כמו לקרוא ביקורות. הדייסונים והvaxים מאוד נפוצים בחול.

פורסם

יש לי דייסון שוכב (להלן "העכבר") DC05 כבן למעלה מ-10 שנים.

אחת הקניות הכי חכמות שעשיתי אי פעם. לפני כן היה איזה קנווד ב-500 שקל שהיה נסתם כל יומיים.

אצלי יש גם בוקסרית וגם חתול פרסי, אין על הנוחות של הדייסון. מרוקנים פעם בכמה ימים את המיכל, אחת לכמה שבועות מנקים פילטרים.

לאחרונה קניתי פילטרים חדשים (חלופי), כי אחד הישנים נסתם וניקוי רגיל לא עזר, אבל מצאתי דרך לנקות גם אותו.

יש לי רק קומה אחת, אז אין עניין של לסחוב אותו, הוא די מגושם להרמה, אבל לא כבד במיוחד.

• תוכן חדש...